官方:反小花的巴塞高層被人炒

79 回覆
15 Like 0 Dislike
巴塞官方剛剛發布了一項聲明,宣布原體育對外關係的主管佩雷-格拉塔克斯被俱樂部免除了職務,原因是他在西班牙足協總部的國王杯抽籤儀式過後的採訪內容。

前文回顧:【巴塞高層:無小白尼馬碧基,美斯撚有咁勁咩】

在被問及美斯的續約時,格拉塔克斯的回答是:“美斯是球隊裡最重要的球員之一,但是不僅僅是他一個人,如果沒有小白、尼馬、蘇亞雷斯、碧基和其他同伴,美斯不會如此出色。他是最佳,那一點是肯定的。”

巴塞在官方聲明中寫道:“由於今天在馬德里舉行的國王杯四分之一決賽抽籤儀式後,佩雷-格拉塔克斯公開發表了與組織不符合的個人觀點,他被免除與西班牙足協聯繫的體育對外關係主管一職。”

“這項決定是由職業體育主管索勒爾做出的,即時生效。佩雷-格拉塔克斯會繼續與巴塞羅那俱樂部有聯繫,發展拉瑪西亞360的其他項目。”
i know that feel

仲惡過共慘黨
咁惡既
講事實都唔俾
仲小花 溫室公主喎
只可以話抵死,或者佢根本係為博炒。
抵啦,不盡不實,傷害美C
巴狗獨裁過佛朗哥
好惡
冇左個公關位咋 其他post個位仲有
仲惡過共慘黨

屌你老味比你講多兩講,花斯唔開心加鳩你人工味仆街
只可以話抵死,或者佢根本係為博炒。

好撚兇狠
美欺過英超會同迪馬會樣下場

巴狗獨裁過佛朗哥

竟然拎呢隻狗黎比
巴狗獨裁過佛朗哥

竟然拎呢隻狗黎比

ok 我講得亂左少少 我係加泰人 基本上一出世就比馬德里果面歧視 啊爺成日都講以前政府點樣打壓佢地 所以我好憎西班牙政府,馬德里 佢仲講過好耐以前既皇馬會捉巴塞球員既屋企人/老婆威脅佢地 又殺我地好多人 又要我地交好多好多稅
其實個情況有少少似你地唔鐘意共產黨 不過我地既種族仇恨係比你地深好多好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞