落選港姐工藤佑采身世之謎 佢老豆原來未死

184 回覆
556 Like 36 Dislike
西口西面知佢無品 選到仲得了
我同佢一間中學 睇港姐個晚一睇就覺得超似 又係日本名又高 年齡又match 不過我印象中既佢個樣就係某一樓個張蘋果日報張相咁老土 依家成個網紅咁款
真相唔好咁大聲
好大分別
今年參與港姐面試者,不乏高學歷靚女,工藤佑采雖然學歷唔夠高,但就相當勤力。陳君宜話︰「佢(工藤佑采)仲計劃去公開大學再進修。」而作為中日混血兒,工藤佑采精通日文~
點撚樣啊5毛狗?無聲出?
快d上水出黎反駁啦,少少野都拉到政治同香港人到,仲唔係5毛狗?
佢見報唔少得過冠亞季幾多囉
佢ig d相同佢身世完全唔合乎邏輯
都幾肯定佢唔識
睇佢ig既片
佢自我介紹話「我係yutori」
稍為學過五十音既都知 日本無r音
所以應該讀”you-拖-li”
但佢讀到英文咁”you-拖-re”
即係工藤連入門既50音程度都未必有
讀唔成書岀嚟揾錢都有問題?
你話佢做廢青浪費社會資源就話姐
講真私影賺得幾多錢 自已揾自已洗 唔靠人已經好犀利
比個瓦遮頭人地都唔得咩 唔好下下話人霸住間屋啦
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180712/mobile/bkn-20180712205733932-0712_00862_001.html

東方

工藤了解日本文化又精通日文,陳君宜大讚在點心店甚幫得手,「好似今次點心主題係美少女戰士,佢都畀咗好多意見我,佢咪就係我心目中的『美少女』囉!佢皮膚夠白,身材好,我同佢游過水,見識過係真材實料,可塑性高。」她說工藤第一輪面試時,自覺身材未夠線條,的起心肝每日做五個鐘頭運動,一星期做足六日,條腰出晒嚟。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/212830/%E6%B8%AF%E5%A7%902018-%E5%B7%A5%E8%97%A4%E4%BD%91%E9%87%87yutori%E7%88%B6%E6%AF%8D%E6%97%A9%E4%BA%A1-%E5%89%9B%E6%88%90%E5%B9%B4%E4%BE%BF%E8%A6%81%E7%8D%A8%E8%87%AA%E7%94%9F%E6%B4%BB

香港小姐2018最後20強經已有齊人選,今日亦終於正式跟傳媒見面。而其中有一個名字相當特別,叫做工藤佑采Yutori Kudo,今年25歲的她是一名學生,識打拳和小提琴。在接受《香港01》訪問時,對自己的身世作出了解釋,她說:「爸爸係日本人,媽媽係香港人,我基本上都係喺香港住,暫時唔會諗返日本住,因為我本身日文都唔ok,返去生活都幾困難吓。其實我好細個已經想參加香港小姐,不過十八、九歲嗰陣太細膽,到今年先鼓起勇氣,我對自己最自信就係我嘅自信心。」原來是一名混血兒,雖然樣子未必好日本,但仍然相當特別。

你信邊個
識唔識日文 𠰴識改個日文名托呀
識唔識日文 唔識改個日文名托呀
上唇粒墨個位係一樣
wFc
私影賺得幾多錢?自已揾自已洗 唔靠人已經好犀利?~
私影賺得幾多錢?

Agent 電腦展請 Model $450/hr, Total 24hrs = $10,800
展會客人畀 Agent 請 Model $1xxx /hr

私影 $300 - $1,000 唔性感 /hr
性感 $300 - $5,000 (視乎幾少布) /hr
有咩好怨
自己都係做人第三者
兩邊都係仆街架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞