乃木坂46討論區#84:佐々木琴子お誕生日おめでとう!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
月櫻樣樣都幾平均下
講到表現力就花奈冇得頂 每次睇三角の空き地都丁出血
今日line live嗰造型又幾靚女 貼多次先
認真mode好搞笑

若月期待蓮加同珠美
AKB 個屬性完全吸引唔到我去睇. 講到吸引依樣嘢, 我喺依三季 46時間TV 入面發現到樣嘢.
嗰篇潮文講到嘅 "乃木坂 fans 外貌比其他團好" 依樣嘢係依三季入面都睇唔到. 去到現場撐場嗰啲 fans 好似同 AKB 嗰啲差唔多.

有去過握手會同 LIVE 嘅人可唔可以講翻你哋嘅所見所聞, 係咪真係外貌比較好嘅佔大多數?
禾七
改篇潮文你都信
乃fans其實好多都係48過檔
見生駒卒con唱初日個個識打call就知
睇完line live之後先聽完寶寶同七仔 日奈嘅最後一期乃木のの
乃團啲女飯係高質啲
更衣室嗰篇就唔信啫, 但係依篇嘢, 先唔講外表, 其他佢所講嘅 fans 特質我都中晒, 所以咪信咗囉.
金鐘毒撚表示adore
亞視潮文改出嚟架喎 不過見過啲乃團手足係幾型棍嘅
呂神就除外 個樣介乎毒撚同正常人之間
著衫好睇過唔著衫
唔識wo 邊個黎
sorry, 有錢同洗錢嗰 part 都唔中, 因為我冇乜點洗過錢落佢哋度. 頂盡都係近排買咗隻 サヨナラの意味 TYPE-A 嚟懷念下. 其餘歌都係 iTunes download 就算.
咁又係有最強靈長類吉田沙保里
又有平野宇美
喺日本人眼中,乃木坂係高級嘢,潮流尖端,唔係毒撚嘢,所以先Hit得咁勁,一下子揮低AKB。

大部份嘅日本男飯打扮都特別型特別潮,而且消費力同財力都係較高,睇Con、握手會、Fashion Show好少會見到核突佬。

仲有唔少日本女飯睇完時裝雜誌鐘意咗乃木坂,你見啲女飯都特別靚特別索。

不過最近死肥秋開始越加越多AKB嘅member去做雜誌專屬model,呢樣已經再唔係乃木坂嘅專利,加上三期生又唔係好多件可以做到專屬model,冇邊幾個有氣質......青黃不接......假如一期生畢業晒之後真係唔敢想像會點......

呢篇野其實係真,小妹有幸去過香港live見到d囝囝又高又型
欅就出埋啲劣汁飯 好似個乜鬼冨樫
桃乃木都唔識
唔識,咩人嚟
喺日本人眼中,乃木坂係高級嘢,潮流尖端,唔係毒撚嘢,所以先Hit得咁勁,一下子揮低AKB。

大部份嘅日本男飯打扮都特別型特別潮,而且消費力同財力都係較高,睇Con、握手會、Fashion Show好少會見到核突佬。

仲有唔少日本女飯睇完時裝雜誌鐘意咗乃木坂,你見啲女飯都特別靚特別索。

不過最近死肥秋開始越加越多AKB嘅member去做雜誌專屬model,呢樣已經再唔係乃木坂嘅專利,加上三期生又唔係好多件可以做到專屬model,冇邊幾個有氣質......青黃不接......假如一期生畢業晒之後真係唔敢想像會點......

呢篇野其實係真,小妹有幸去過香港live見到d囝囝又高又型

櫸坂46
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞