[新手直播]夜深不如聽一聽我新開既音樂電台?

211 回覆
18 Like 2 Dislike
多謝click左入黎既巴絲打
唔知大家有冇聽電台既習慣架呢?
小妹就好鍾意夜晚聽住音樂節目享受一個人寧靜既時刻
所以我就好想試下有自己小小既網上電台播放音樂節目
出發點係分享唔同既音樂同埋生活既感受
希望可以係忙碌既一日抽少少時間比自己放鬆下
希望大家支持下
由於個網既broadcast只限一個鐘 所以我會今日試播一小時
傳送門
http://mixlr.com/withoutmine/
得閒既話入黎聽下歌放鬆下
唔得閒既都幫我推下post呀唔該哂你地
電台岩岩開始左
唔用twitch?
希望大家鍾意 主要唔會播pop song
唔用twitch?

多謝巴打提議!我下次研究下
唔夠膽係音樂中間位講野添sorry大家 未必今日讀到鍾意既散文出黎
唔夠膽係音樂中間位講野添sorry大家 未必今日讀到鍾意既散文出黎

巴打好文青
簡介個段文好深奧
支持

巴打好文青
簡介個段文好深奧

唔係啦
「生命本是沒意義 是人賦予它意義」
呢句野係哲學家講 上次睇紀錄片睇到好當頭棒喝既感覺
支持

多謝支持! 仍然好緊張哈哈
訓唔著聽下先
會唔會貼返條歌list
頭先好似聽到輕晨電
訓唔著聽下先

多謝呀!!真係好感動有人黎聽

巴打好文青
簡介個段文好深奧

唔係啦

指緊呢段 "當人事物圍繞著你時 打開五官感受世界 without mine 沒有「我」的存在 才能拼湊生命完整的模樣"
會唔會貼返條歌list
頭先好似聽到輕晨電

好呀仲有半個鐘,一陣完左我貼番 多謝你支持!

巴打好文青
簡介個段文好深奧

唔係啦

指緊呢段 "當人事物圍繞著你時 打開五官感受世界 without mine 沒有「我」的存在 才能拼湊生命完整的模樣"

因為我好鍾意睇講靜心既文章(佛學呀咩都好)
人係思考個陣有自我 而自我既感覺係由過去既回憶堆積而成
但當我地連出生既記憶都冇左既話 無法想起我地係邊個
我存在 但感受不到「我」的存在 咁就真正可以觀察到生命

巴打好文青
簡介個段文好深奧

唔係啦

都係唔太明 我太蠢
留名

thanks!

巴打好文青
簡介個段文好深奧

唔係啦

都係唔太明 我太蠢

傻啦係我講野1999
剩下8分鐘既電台 輕輕一推
聽完訓
其實聽唔聽到我講野
剩下8分鐘既電台 輕輕一推
聽完訓

多謝你!!好開心有人會聽
其實聽唔聽到我講野

唔夠音樂大聲 唔係好清楚
其實聽唔聽到我講野

唔夠音樂大聲 唔係好清楚

thanks巴打 我下次較好d個balance先
係咪會有song list 呀?
最尾果首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞