聽講好多ocamp組爸已經成功呃到組囡上床

187 回覆
742 Like 34 Dislike
好多性幻想
薄扶林有班男孩子 威威猛猛多MUSCLE
想當年,玩類似OCAMP 既青年營,做組爸
班組女沖完澡梗係過黎班仔既房玩GAME

其中一個組女,全日紮住辮,唔算顯眼,
點知沖完涼個look,放長頭髮,戴埋黑框眼鏡,即刻個feel唔同晒,
勁gfable

佢個性格仲要talkative又玩得,唔會蒲,唔mk

完camp後,同佢私底下傾計,傾到佢同條仔
原來就黎散
傾耐左,大家越黎越frd
因為佢覺得我又玩得,諗野又成熟,所以好放心同我相處

有一晚話叫佢上黎過夜傾計,佢又肯喎
臨訓前,錫佢額頭,講句goodnight就訓

嗰時已經攬住佢,無耐就拎轉佢塊面過黎咀
初時抗拒,咀咀下就得米,
我就開始手多多摸佢全身

佢跟手問左句"你有無dom架?"

屌,竟然咁岩無晒

我話"無呀",跟住就即刻停左手繼續攬住佢訓

攬多陣,我就話落去7仔買

如是者,走落去7仔買完返上黎,佢問我有無買到
我呃佢話無買到,繼續攬住佢訓

攬住下,又再摸佢,佢話唔好搞啦,無套
跟住我隨手拎左盒dom出黎

條女差唔多米7,雖然得b,但個pat又大又有肉地!!!

幫佢奶閪,佢話第一次俾人奶
之後叫佢幫我含,佢都話未試過含

狗仔式時渣實佢個pat黎插!!!
真係超正!! 一路插一路問佢,我同佢條仔,邊個勁d

佢話雖然佢條仔長d,但我夠持久 (佢條仔好快就射)

搞完訓教,到第二朝又要執多劑!!今次仲要唔帶套,
佢話又係第一次無帶套

我地互相都俾左自己既另一半綠帽戴
中學有黎m就一定會有發情
去到大學好多束縛無哂,點會唔想畀人屌
你生得7
個人毒咪係性幻想囉
屌 好撚驚自己條女會出現
3/10
李x澄?
當年個個係健康營
痴撚線
好撚驚見到自己個女
係你個樣安全啫
係啊 仲安全過安全套 滿意不
懷疑你係我同系同學
我個ocamp d人又係成日話呢個camp媲美福音營

四日淨係聽左兩句粗口
其實工程系既OCAMP會點

D男仔係咪會玩好親密既GAME
我ocamp d人無講過呢個camp係福音營 所以應該唔係
當年見住組爸好快溝左同組個女仔,唔夠半年食埋第2個組女
我呢?屌你老母毒撚夾錢join呢d 19 ocamp
最大得著就係camp fire 拖住個肥婆隻手! 呢個世界公平咩!??
其實正常ocamp都福音營,咪聽連登仔9up。不過粗口都唔講句就誇張咗
原來係咁 btw真係無粗口 播歌播到humble俾人cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞