ming仔求婚成功都冇人講?

263 回覆
1486 Like 501 Dislike
關我撚事咩 咩鳩都擺上黎
睇到眼濕濕
佢賺唔賺到你全家都生cancer添啦乞兒仔
繼續撐笑波子啦傻鳩10後
大j咁撚有家底咪又係租
死傻鳩 講到有錢就一定要食炒價買樓 on99
唯一一個會睇既youtuber 恭喜哂ming仔🎉
笑人地個樣嗰啲之前可唔可以諗下點解Ming 仔會娶佢?

Debbie 係當Ming 仔仲未拍第一條片,未紅嘅時候就已經一齊。當Ming 仔選擇到香港發展,Debbie 拋底溫哥華嘅一切,自己一個係香港冇人冇物跟住Ming 仔嚟香港由零開始生活同工作。

不如你地話俾我聽你地憑咩值得有一個女朋友願意放棄所有嘢嚟同你一齊,願意同你捱,願意同你由零開始建立。仲有你地要求嘅樣啊,身材啊,著衫品味啊,肯唔肯含嗰啲。憑咩啊?

如果真係單靠一兩個shot 對斷定個女仔好唔好,我只可以講,你都只不過係一個膚淺嘅人。咩人睇到咩人原來係真,我作為絲打,我係由心覺得Debbie 好勇敢同埋一定係一個好好女朋友。

從佢地啲片睇到Debbie 係一個好可愛嘅女仔,同埋當Ming 仔呢幾年周圍去旅行,有時仲要同其他女 Youtuber 一齊去旅行,佢都包容到,仲要唔介意見面時間少,兩個人攞到共識都一啲都唔容易。
如果係真心我覺得佢好可憐
你d理解能力

呀ming仔週不時都上高/連登開po吹奏自己

俾高登仔寸佢d片又廢又冇內容

即刻岀條「對時下YouTuber評價」

煞有介事咁話:如果你認為拍片內容要hit中你先可以拍,你未免太自以為是

勁玻璃心

明知自己垃圾就target 返無知小學雞咪算

係要扮智者自吹自擂又心胸狹窄大J都不如
關我撚事?
old news is so exciting
Xboxone Contana留名系統啟動,請勿回覆。
ming仔都咁多人吹奏 連登普遍質素真係低下到呢

人地求婚成功我會祝福佢地 不過睇片幫佢刷人數? 不了 然後居然仲要開post討論
巴打有冇咩人既travel vlog推薦下
想睇
頭幾個留言做咩
MING仔講緊表白個段 BGM係咩 好好聽
估唔到中學雞 即係你 咁鐘意吹捧大丁同波子2隻on9
佢啞撚左
喺大J面前MING仔算啲乜?
收皮吧啦
大J紅好多啦
Casey都有睇開
Story telling 都唔同
好難比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞