跪求脫癦/脫痣醫生介紹

62 回覆
0 Like 0 Dislike
由細到大都有粒痣喺面,塊面大佢就跟住大
出黎做嘢想脫咗佢GOOGLE先發現佢應該係有機會有病變嗰種痣
不規則、大於6MM、顏色唔平均之類咁啦
所以想搵個皮膚科醫生脫

見到呢度4個脫癦Post好多巴絲打都話搵鍾經略
但唔Prefer鍾經略因為佢打激光, 經過我一輪google我呢個Case應該係要開刀先得
Google D人話史泰祖都OK, 但唔知幾錢... 啱啱出黎做嘢冇咩錢
同埋有冇巴絲打去過手勢如何?

想問下有冇其他皮膚科醫生介紹同咩價位
留名

有兩粒係條頸到
粒凸出少少
另外一粒無咁凸但摸落去
明顯皮膚入邊有粒野
睇過醫生過係根
但果陣屋企人唔想我脫無脫到
留名

有兩粒係條頸到
粒凸出少少
另外一粒無咁凸但摸落去
明顯皮膚入邊有粒野
睇過醫生過係根
但果陣屋企人唔想我脫無脫到

咁而家呢?
其實我屋企人都唔想我脫
但凸出黎嗰D又不規則真係有D擔心
佢地都冇辦法, 唯有俾我去
自推
真係好想脫
留名,我都有粒 7mm 左右平滑既係身
醫生睇過係良性,但係都幾擔心有一日會變
自推
鍾經略都有開刀,視乎你大細者,太大就要開刀架la

就係見好似好多鍾經略打手
又有人話佢做得唔好
先問下有冇其他
不過都唔該巴打先
留名
想book 鐘經略
有無巴絲知道洗唔洗18歲
同埋要幾錢左右 見唔同人都收唔同價

利申17

又有人話佢做得唔好
先問下有冇其他
不過都唔該巴打先

我幾年去過、千4定千3 ,又凸又大,本來話我都可以開刀要2-3千,話太大一刀切好過逐下激光, 但有疤, 之後我都簡激光,邊有gum多打手ar , 係好多人去者,好過美容院D海鮮收費/游說做facial,我就信唔過
你咪打去問約去比醫生望下 ,報價唔岩又可以走,唔收$(而家唔知) ,打去問下先
鍾經略熟客仔
佢好就好在有一年保養 生番可以再脫
我個人只試過co2 laser

利申 搵佢脫過4粒 有大有細
你咪打去問約去比醫生望下 ,報價唔岩又可以走,唔收$(而家唔知) ,打去問下先

同理我覺得埋口好唔好,視乎各人體質、我果時就食開omega3,每日隊2粒,又食蛋,唔知係咪有關, 我就1D"那"都無,完全平滑 , 本來個傷口成半cm深 ,細個粒紅豆小小ge直徑, 堅恐佈,我都驚好返會凹

又有人話佢做得唔好
先問下有冇其他
不過都唔該巴打先

我幾年去過、千4定千3 ,又凸又大,本來話我都可以開刀要2-3千,話太大一刀切好過逐下激光, 但有疤, 之後我都簡激光,邊有gum多打手ar , 係好多人去者,好過美容院D海鮮收費/游說做facial,我就信唔過

你嗰粒幾mm?
脫癦真係唔敢去美容院
有起事上黎追究個

又有人話佢做得唔好
先問下有冇其他
不過都唔該巴打先

你嗰粒幾mm?
脫癦真係唔敢去美容院
有起事上黎追究個

路過 借問聲 大約咁既大小

你嗰粒幾mm?
脫癦真係唔敢去美容院
有起事上黎追究個

應該要睇下開刀定激光定co2脫
不過愈細應該愈平嘅正常

Btw 我嗰粒好似大過你

你嗰粒幾mm?
脫癦真係唔敢去美容院
有起事上黎追究個

應該要睇下開刀定激光定co2脫
不過愈細應該愈平嘅正常

Btw 我嗰粒好似大過你

邊個方法便啲
我呢粒都唔細了

又有人話佢做得唔好
先問下有冇其他
不過都唔該巴打先

你嗰粒幾mm?
脫癦真係唔敢去美容院
有起事上黎追究個

細過粒綠豆小小,但勁凸
我都熟個整型外科 睇你有無$

整型外科貴就唔使 唔該巴打
我見浸會/法國醫院都好似成皮嘢
五千樓下我都ok嘅
之前有粒5mm墨 脱墨 200蚊有找
之前有粒5mm墨 脱墨 200蚊有找

開刀/激光先
其實激光係咪會好易刺激到變惡性?
如果唔係我寧願激光做,起碼傷口冇咁大
其實激光係咪會好易刺激到變惡性?
如果唔係我寧願激光做,起碼傷口冇咁大

應該冇關係
我係大粒先要開刀姐...激光應該打到2046都未脫到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞