兇嫌出獄後再刺傷人,還記得30年前的女子高中生水泥埋屍案嗎?

131 回覆
3 Like 206 Dislike
呢單野睇一次就屌一次班仆街老母
睇字都睇到眼突唔舒服
班仆街坐幾年出到黎
仲繼續犯事
好撚變態喎
睇字都有畫面
犯人死二十萬次都唔夠填呢條命
屌你老母

東京高級法院在二審判決主嫌少年A處20年有期徒刑、少年B為5到10年不定期徒刑、少年C為5到9年不定期徒刑、少年D為5到7年不定期徒刑。雖然檢方認為量刑過輕,但東京高級法院曾表示,因為作案人均為未成年人,本著拯救和教育青少年為目的,所以依法從輕判決。

判咁撚輕 點撚樣教育青少年呀屌佢老母on99
再加上呢班仆街撚屌跟本無資格生存係世上
就算佢地受返同樣既傷害都完全唔夠
記得金田一都有篇漫畫改篇呢單案,真係判得太輕
daredevil , 但講野個個就係punisher , 套劇入面有講到dd 同 佢理突既衝突
理念
Punisher
日本少年法
笑日本果d以為香港無呢d事
好慘 次次睇返都覺得慘
咁樣頂41日真係慘..
我諗頭幾日痛到仆街 我一定諗方法自殺

塞肛爆釘 真係點做得出
變態佬到底咩思維
覺得好好玩定點?
好慘
日本人太壓住自己感情,一爆發就失控
日本少年犯
日本傷害兒童case年年都創新高

近年平均一年一單傷害兒童致死事件
上年兩件小學雞亂上車比車主虐殺
今年男人殺左件小學雞,棄屍去電車軌想做成撞死事

個發展唔正常
所以少子化都唔係冇原因
判咁輕真係ON9
咁撚樣都係輕判 7年
班崇日撚仲日撚日吹到日本幾撚咁高尚
幾撚有文化
痴撚線,班大人縱到個仔咁撚樣,知道有人禁錮都可以當冇事發生,呢d死鬼老豆老母唔死冇撚用,養虎為患。就算判死刑都益撚哂班童黨,冇人性到仆街
知情不報乜事都無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞