secro, cornerc兩間IG Shop互罵

48 回覆
6 Like 19 Dislike
話說呢幾日瘋狂見到呢兩間IG Shop出post
所以想八下有無人識當事人

下面係暫時我八到既野
拋磚先

主角1

主角2

事源就呢兩間都係賣開相似產品 銷售方式都好似

咁早排突然有個匿名AC瘋狂出post 話serco賣淘寶貨 仲share埋條淘寶link

但呢個匿名AC既主人就非常傻仔 係share出去條link到落埋自己淘寶AC名 仲要個AC係有大頭相

最後 就比人發現個淘寶AC係cornerc呢間鋪頭既 咁住就比secro班大隊過去踩場

請下面巴絲補充
Cornerc個解釋就牽強咗啲嘅,比人hack淘寶ac
Secro 條女好撚正,所以我撐secro
邊個網可以買到個類淨色t shirt?
屌你老母
咁嘅濕鳩野都放上黎
Dont make stupid people famous
最好兩間都執柒左佢
但對面條女大波啲bo
兩間都係淘寶
不用分那麼細

聽都未聽過及未試過係呢類i豬買野
撐靚女
乜鳩都Post上黎,做完暑期作業未呀
呢嗰唔係店主朋友咩
幫趁呢D ig shop
主因唔識去網店買野
佢地唔識用電腦架

情願比貴D 等1.2個月...
我美國 歐洲 日本 買返黎都是2個星期到手
仲平d 包正版
兩件都幾正 有無正相打打j
撐serco
serco follower 9成都係睇女
利申: follow左
幫襯過serco,幾件貨都有瑕疵
買左件衫同銀包送比細佬,又穿窿又爆線
問我係邊買 咁似淘寶貨

利申On9 以後唔會幫襯ig shop
因為佢地 就算唔係賣老翻
都只係特價貨品

特價貨好多時都會有少少瑕疵
但唔影響使用

當然佢地唔會平賣俾人

成日係外國網執特價衫
好多時都有瑕疵
請問有冇外國網推介
我搵左好耐都唔知邊啲網 但又唔想幫襯ig shop
最撚簡單係amazon us,英國 ASOS,sports direct 等等
同埋佢應該坐好多貨 落好多錢係ig賣廣告 老是常出現
Cornerc條女風格抄serco
但serco靚好撚多 好pure
睇左1D,8成嘢都係asos搵到
Asos依家都做緊8折 仲送到屋企

呢啲鋪分分鐘溝淘寶嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞