[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (81) - Power Up 一位粗卡

1001 回覆
24 Like 7 Dislike

白菜偶運呢個look真係好正好靚
馬尾再加前面少少飄下飄下嘅陰成件事好完美
agger
https://www.youtube.com/watch?v=03gGE7DKoRY
1:40 start
日常的Taeng9Cam
射完箭果張女俠咁
國絲有睇
我youtube一search已經搵到 無睇
taeyeon wendy seulgi keyword
冇咩真係唔好睇大po 成班輕度嘅喺度9up 同微博冇分別
咁啱睇到 話有次Vlive龜見到抽就fing開歡 咁都有得講 明明嗰段之前歡讚佢唱功 進步 隻龜咁冧 溫馨野唔講
一係就中意cap個表情出嚟斷章取義話龜好憎邊個 成班冇睇過成條片就下判斷
另外最興就話冇禮貌 依家大把團忙內on top 係要針隻龜 你自己都係對啲熟fd先會屌晒鬼咁啦 根本唔係熟到某程度係唔會咁做 人地團就相愛相殺 我地就冇大冇細
最最最好笑都係話我地五隻唔熟 唔該了解下啤啤歷史先 躝去睇晒所有團綜/節目先 推介picnic on sunny afternoon

咁啱睇到 訓唔著 要發洩下先打咁多 阻住咁多位啤粒真係唔好意思

------------------------------分隔線-----------------------------

五啤啤Forever
冇睇大po好耐何必入去睇呢
人地鍾意懶叻腦補都無計架 講到自己好似識佢地咁 咪又係上去望下蝗點講自己想黑啲人再係度講咋嘛
以前都可能仲會嬲啲人講乜 但認真諗下有邊團冇黑粉啫?要黑嘅 你做乜都可以黑架啦
咪比佢地慢慢黑囉 人地要特登晒時間黑格離都唔晒時間留意多啲自己鍾意果團都好辛苦架 唔通人地幾個小丑鍾意圍爐又阻住人咩
反正我又唔會因爲佢地講乜而對啤啤反感 我咪一樣咁愛佢地

班撚樣最鍾意黑完人之後又大戰架啦....
唔係黑呢團就係黑嗰團...
出面公海D post 幾時有講過好嘢呀...
睇完唔使咁認真... 一笑置之

咪入大po啦
以前你地話大po又有人黑啤啤都會入去睇下
宜家禁都費事禁
下下都看圖説故事
睇完真係得啖笑
今次團綜係咪斯洛文尼亞俾錢
太多宣傳啦掛

酒店分房都冇了
就係想睇分房.. 竟然冇
係咪用晒budget 冇$住靚房所以冇拍
琴日嗰集有影間房嘅 不過得幾分鐘 睇唔出啲咩
琴日個集好小門面,就算有都好似無咩表情(因為時差)

留名等睇班低B又話佢態度唔好串串貢玩大牌

講撚緊你班又要黑又要死入黎睇我地比反應你嘅傻狗啊 望望望
今次連訓覺前既self-cam都無埋
人地小丑咋 仲要入嚟睇反應 笑撚死
入大post係為左睇下其他kpop news
平時好少何燒到啤啤 係無啦啦有人post 之後就成班人起晒爐咁
呢啲所謂大post 好多cd rom 去睇
啲人睇完又懶叻
好似上連登巴之閉咁樣又會跟埋啲on9 講野
我識有幾個k pop 人都係咁撚on9話龜
好似唔知邊個巴打話齋 一個黑要十個粉頂
是撚但啦屌
明知人地on9仲入去
有乜好講姐
唔滿意咪唔好睇囉
講咁多把撚

眼球淨化
白菜呢張真係好屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞