Fly Emirates 算唔算係依家最好嘅航空公司

60 回覆
12 Like 14 Dislike
服務,飛機餐,座位都好好
諗起阿狗就唔會搭

econ d 位
Etihad
好似去少d 地方
因航 777 轉 3+4+3 啲人就屌曬鬼
EK 3+4+3 就 係咩玩法
EK D 位好似大D
都唔錯
呢間野再咁落去等執
龍門任佢地搬
個位嘅唯一優點係個mon夠大,啲戲都幾update同多選擇
個位嘅呎寸就 不過樓上嘅econ位好似闊啲,同埋個廁所真係好大
why
佢d partner執下一間,執下又一間
家下要問銀行借錢找數
原罪
因為搭唔起因航嘅窮撚要不停踩低因航黎顯得自己唔係因為窮先揀UO

利申搭過
Singapore Airlines 仲好啦

Service 正 長途機又冇3-4-3位
未搭過 Emirates
但中東三寶黎講qatar都唔錯
地勤麻麻
SQ
大你老母,因航闊17.2,ek闊17
咪吹奏d垃圾公司好冇
上次由瑞士飛杜坐business 上機時勁眼訓空姐問我陣間食唔食野 我話我會試下訓 訓到就唔好叫醒我食野 點知我訓左陣就醒左見隔離位d人食得七七八八聞到野食味就覺得肚餓之後我同空姐講想食野 佢夠膽死同我講你話左唔食就冇架喇 我屌你我坐因航就算econ位嗌肚餓都有杯麵食啦 都痴撚線 後尾講多幾句先話幫我搵有冇野食最後比左個包加碗湯我
之後由杜拜番香港果程仲撚西 一樣係坐business我個位個mon竟然唔撚work既 佢幫我reset左兩次都唔得 我向個阿姐投訴你冇可能有野唔work又唔fix但照用呢架機 係杜拜你地主場大撚把解決辦法啦 佢道歉完話會同公司講然後比番補償我 我等到今日等左個半月都未收到email 屌你老味呢間公司真係廢撚到 以後唔撚會再坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞