灣仔地鐵站執到部iphone6s

72 回覆
78 Like 1 Dislike
上次都有好心人幫我執到部iphone
塞錢比佢都唔肯收
好瀟灑就咁走左
好衷心感激佢
失而復得既感覺

唔通你就係我係鑽石山站等左你半粒鐘條肥婆?

兩個唔同角度
塞錢比佢都唔肯收
好瀟灑就咁走左
好衷心感激佢
失而復得既感覺

兩個唔同角度

樓主呢

樓主大好人

我個fd都話機主似雞蟲😂

你咁講機主一定唔會上水架喎
不過我都覺,個殼仲要污糟到咁

兩個唔同角度

相認post?
樓主好波

兩個唔同角度

相認post?

等睇「我系果部iPhone」視點

相認post?

新機主明明好撚靚仔
屌又要返去個肥婆到
又托我喺個胸到
有次係油麻地地鐵站atm執到部iPhone 然後我諗住禁完錢等多陣唔見人就拎去客戶服務中心 唔夠一分鐘已經有條女眼濕濕咁衝出閘 野都講唔到咁 之後我就問佢係咪唔見左電話 然後佢話係唔該曬咁就走左
用得依d wallpaper都應該係女仔
樓主有艷遇啦 恭喜哂

我都覺得係女仔先會跌到個電話咁
之前試過一個禮拜執三次iphone
5s 6s 6s plus 全部有比番人
最on9係等個仆街物主半粒鐘黎到多謝無講句 但諗住塞兩百蚊比我 之後自己條氣唔据又無收佢兩百 早知由部機係小巴自生自滅 所有肥婆都係臭西

我就唔會好似你咁仲要出黎交收,我多數比我公司地址比佢叫佢自已上黎公司 reception 囉返。

相認post?

系你老母臭閪
塞錢比佢都唔肯收
好瀟灑就咁走左
好衷心感激佢
失而復得既感覺

做人應該就係咁。

相認post?

系你老母臭閪

你老母臭閪
有次係油麻地地鐵站atm執到部iPhone 然後我諗住禁完錢等多陣唔見人就拎去客戶服務中心 唔夠一分鐘已經有條女眼濕濕咁衝出閘 野都講唔到咁 之後我就問佢係咪唔見左電話 然後佢話係唔該曬咁就走左

靚唔靚既先
執到就掉鳩爛佢
用得依d wallpaper都應該係女仔
樓主有艷遇啦 恭喜哂

女仔係唔會用依d wall paper

男仔唔會用粉紅色掛

on9先會講男仔唔用rosegold
咩年代 男人唔用得粉紅

靚唔靚既先

點知部機唔係佢既

相認post?

新機主明明好撚靚仔
屌又要返去個肥婆到
又托我喺個胸到

咁都俾你估到我係靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞