女朋友係平胸既性生活係點

156 回覆
77 Like 124 Dislike
一齊前問男朋友係咪鍾意瘦,因為見佢之前啲女朋友既身材都係直接跳過青春期咁既款
佢話想就梗係想好似av女優咁架啦,但鍾意嗰個無都要接受架

但自從同我一齊之後,佢就無再講過呢句嘢
玩嗰兩粒滄海遺珠
講就咁講 你問十個男人八個心個句 有得揀都會要個大既啦
有大既但多肉咪又死 邊有十全十美架 清
我而家條女冇波
以前d 女 女上男下又好
傳教士又好 狗仔又好
可以望到對波搖下搖下 或者揸到
而家果個[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img] [img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img] [img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img] [img]assets/faces/dog/beat.gif[/img] [img]assets/faces/dog/beat.gif[/img] [img]assets/faces/dog/beat.gif[/img]
乜都冇啊 我對手放邊啊屌你
出街又點計 你諗下望到個雙下巴,就算冇雙下巴 一坐低個肚腩突左出黎 人地廋既女可以著緊身露肚超短裙 有肉地既 一係就一直行 一坐低真係原形畢露

識人21腰但D杯
運動下有營養都有機會又fit又大波

但其實好大程度上係天生,
好似高度咁,成日話細個要打籃球要點點點先高
其實都係天生為主
隆胸假波又點睇
玩腳
如果有樣+腳,好似橋本有菜咁我又唔mind
傳教士果時放部iPad落佢心口上連登
ex係飛機場,搞完之後,佢坐起身,面對著我,嗰下有一種覺得佢係個長頭髮嘅男人嘅感覺

現任d cup,應該仲有得升cup, 根本無得比
好在我鐘意玩腳 奶腳板已經起曬
佢一味想除 我就一味幫佢著翻
如果有腳同pat pat都夠玩嘅
九成女人有咗就會大兩cup
你keep住玩落去, 終會玩到大波妹
平都算,有無試過平但大lin餅加突Lin

有個女優靚妹樣

又係好平 不過夠青春都幾好j
冇乜胸又唔淫
青頭驗證pass
日日睇喊片 屌佢果陣幻想另一條大波妹 另外搵多個大波sp
迫自己鍾意玩屎忽...
平時燙衫叫佢訓係到墊住
男朋友淨係鐘意尻 幾乎無咩揸過波
佢應該唔介以屌平胸既女仔

利申 波唔細
可以感受佢既胸骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞