係公司玩過最癲既事

218 回覆
2203 Like 46 Dislike
我先

是咁的...公司最近review 聽日就會知加幾多
早幾日食飯時有位同事就提議不如賭下會加幾多啦 大家都覺得估下ok既
但有個同事就話賭錢無意思 建議大家不如一人帶一樣野返公司 溝做一杯 估條數差最遠既就飲左杯野啦 以下就係大家帶返公司既野

牛奶 我帶既
沙示 垃圾飲品 廿四味 估到實有

辣椒醫 好肚餓啊? 仲要係沙嗲王免費野
用淨既漱口水都有
屌你老母 最撚痴線係有個同事話老閪都唔會加人工 然後帶左支洗潔精
點解我會同班痴撚線同事玩熟左嫁
咁咪幾好
冇精冇尿冇人奶 仲以為有幾癲
呢d飲落去無事,但洗潔精真係無問題?
花式自爆
洗潔精
洗潔精會死人喎
仲以為有厠所水...
摩擦力
洗潔精都得, 咁漂白水都得啦
痴線
公司殘廁好多人用
有d女同事 係女廁full既時候都會去用
有次我係lunch time入去打J, 跟住將d精好均勻,好薄咁查係d廁紙到。 大概查左十幾格廁紙,之後等多陣,等風乾少少先行出廁所。
我一行出去,已經見到個女同事企係出面等,佢同我對望左眼就急急腳入左去。
一諗起佢曾經將我d精抹落塊西/屎忽
就覺得好光榮

利申:發夢
認真工作
巴打好眼力 係屋企雪櫃深處搵到
冇精冇尿冇人奶 仲以為有幾癲
呢d飲落去無事,但洗潔精真係無問題?

因為佢地唔會真係飲

精/尿/人奶 唔同, 擺得上黎已經證明係真癲
安已不
買左打啤酒係位飲 但公司係禁酒既
唔緊要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞