[傳奇] 維圍霆峰走去揸的士 轉做正常人龍心:我係比較hyper

293 回覆
1133 Like 17 Dislike
好得閒啫,未去到資優
咁就過左咁多年
幾個水電牌, 的士牌, 再加D過左期既電腦cert, 有幾資優
全部牌都係唔洗好叻就可以考到
你地有冇諗過
如果同龍心傾計
應該一句都答唔上嘴

當年D人叫佢翻版JANICE MAN
又大波又正
碩士呢咁
關鍵字PLZ

你有冇讀過computer science?
我識果d pascal, c都唔識, 都讀完畢到業, 應該都係天才啦。
btw, 佢地都仲係唔識pascal同c

你啱, 係英國有十萬人工, 應該係資優架啦
佢證明呢個社會唔睇能力,睇交際能力
會唔會劉馬車又係扮痴線,原來好有料 不過望佢個樣感覺已經無咩可能
佢根本心中已經構思左龍心呢個反社會價值觀既角色,然後好似做戲咁融入,佢係不想跟住社會隨波逐流

學佢話齋,全世界都係精神病,每日返工放工訓覺,跟住呢個規律去做人咁就叫正常
佢地曾經crossover過一排架
好想坐佢車
所以咪話你啱, 係英國做IT喎, 有十萬人工一個月, 應該係資優
罵女! HOME!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞