灰機 你問我答

19 回覆
0 Like 0 Dislike
Ok
Ok

Not okay
Ok

Not okay

做咩事呀?講黎聽下
Ok

Not okay

做咩事呀?講黎聽下

男朋友成日唔理我
不過都啱既我本身有情緒病成日放負
其實有情緒病真係唔應機拍拖
一路都覺得生存好無意義好想好想死但一諗起父母點算又打消左個念頭 其實生不如死
咁仲辛苦
利申1999
Ok

Not okay

做咩事呀?講黎聽下

男朋友成日唔理我
一路都覺得生存好無意義好想好想死但一諗起父母點算又打消左個念頭 其實生不如死
咁仲辛苦
利申1999

加油...要堅持住吖

Not okay

做咩事呀?講黎聽下

男朋友成日唔理我
其實有情緒病真係唔應拍拖
咁仲辛苦
利申1999

Sorry上次見到你已經係聖誕
近排如何啊絲打

做咩事呀?講黎聽下

男朋友成日唔理我
咁仲辛苦
利申1999

加油...要堅持住吖

知道 多謝你
近排如何啊絲打

竟然有人記得我
其實我今年dse但仲未開始溫書 每日淨係識頹同喊係到諗點死先好 又失眠又手震
覺得自己真係好垃圾但無力去改變
唔想有清醒既時候 所以呢排一係飲到醉哂 一係就食安眠藥
淨係想結束生命
近排如何啊絲打

竟然有人記得我
其實我今年dse但仲未開始溫書 每日淨係識頹同喊係到諗點死先好 又失眠又手震
淨係想結束生命

絲打
你如果唔介意
可以同你傾傾分析下
再唔係你想講
我照聽
有啲野多個人分擔會好啲
當然你判斷過男友唔介意
你又唔介意比個訓唔著既人知
我絕對樂意聽
你有冇啲咩興趣架 ? 搵啲野例如玩下樂器 咁樣個人會開心啲 自從玩左結他之後個人少左好多煩惱 一頹就會係咁彈
希望你男朋友同你可以開開心心!
近排如何啊絲打

竟然有人記得我
淨係想結束生命

絲打
你如果唔介意
可以同你傾傾分析下
再唔係你想講
我照聽
有啲野多個人分擔會好啲
當然你判斷過男友唔介意
我絕對樂意聽

點分析
希望你男朋友同你可以開開心心!

多謝啊
絲打加油呀
試下去多啲郊外地方行下個人會放鬆啲
我之前又係好唔開心 番工讀書都好頹
出去行下個人會好好多又精神左
DSE係要溫書既 不過唔洗咁大壓力喎
考唔到都有好多路可以行既

竟然有人記得我
淨係想結束生命

絲打
你如果唔介意
可以同你傾傾分析下
再唔係你想講
我照聽
有啲野多個人分擔會好啲
當然你判斷過男友唔介意
我絕對樂意聽

點分析

有時當局者迷 旁觀者清
睇下可唔可以分享我知
開解下你
絲打加油呀
試下去多啲郊外地方行下個人會放鬆啲
我之前又係好唔開心 番工讀書都好頹
出去行下個人會好好多又精神左
DSE係要溫書既 不過唔洗咁大壓力喎
考唔到都有好多路可以行既

成日唔開心就唔出街唔見人 但其實自己都知會越來越差但真係無果個動力
點都好 多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞