將軍澳單車館廁所怪

11 回覆
0 Like 0 Dislike
我有時會去單車館做gym打波,通常下午六點後去。
咁我做運動前後會去廁所換衫啦,
次次係廁所都見到個中學生著住校服孭住書包拎住袋野瘋狂係廁所行黎行去,
行到鏡前面就濕下水整下個頭,跟住就去吹頭機整吹返乾,跟住就去對面塊鏡度又整下個頭,又吹下佢,
經過個沖涼室又會放低哂d袋,行開幾秒又再拎返起,
做齊哂以上d野就會行出廁所去飲水機飲水,然後就會去對面廁所,我冇跟過去睇,我諗都係重覆以上行為。
就係咁,佢會一直重覆,我有時打波打幾個鐘,開始打見到佢,中途去廁所見到佢,打完又見到佢。

有冇人知佢點解要咁做
痴咗線掛
撞咗嘢,樓主自己都要小心,
聞說單車館嗰頭喺二戰時期係打耙場嚟⋯⋯

戇鳩堆海堆返黎咖嗰到

戇鳩填海填返黎咖嗰到
我都成日見到佢行黎行去 重以為佢係廁所打飛機
小心呀巴打,我有fd之前係果度做單車鋪,條友成日係果度浦都有幾年,成日扮晒野裝人痾尿。
小心呀巴打,我有fd之前係果度做單車鋪,條友成日係果度浦都有幾年,成日扮晒野裝人痾尿。

屌 諗起有次去屙屎,我已經專登行開,條友即刻衝去我隔離嗰隔,我都驚佢影鳩我,我係咁望住上面同下面,又好似冇事發生就冇左件事。
屌 唔知有冇比佢影到 好撚驚添
不做嗎??
田徑教練四度非禮未滿15歲女學員判囚兩年
https://www.youtube.com/watch?v=BYoPogj2-Pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞