唔訓既你 依家做緊咩野?

725 回覆
0 Like 1 Dislike

食豬腳 飲啤酒

景點呢
淨係知集中營同國會大廈

East side gallery
Checkpoint Charlie
Brandenburg gate
Jewish 紀念碑都唔錯 以上必去

Thx ah Ching
丹麥個 Christiania 一定要去
好肚餓

Offer神 我都有拜過
等食早餐

想而家出茶餐廳食常餐,好耐無食過
呀媽又話要煮早餐我食
好肚餓

等食早餐

呀媽又話要煮早餐我食

茶記常餐 沙爹米 茶走 火腿太陽強

等食早餐

呀媽又話要煮早餐我食

唉屌好想食

等食早餐

呀媽又話要煮早餐我食

唉屌好想食

伯母可以煮咩早餐 由細到大 伯母煮早餐都係公仔面x1
瑞士咖啡室早餐仲有華記 不過太遠
去exchange 通常有識到好多人

例如咩人

例如咩人

女性朋友 為主同男性朋友
利申未去過exchange
丹麥個 Christiania 一定要去

丹麥最深印象係佢個水族館

例如咩人

無架 其實都唔多
無論仔定女 質素都麻麻

例如咩人

無架 其實都唔多
無論仔定女 質素都麻麻

咁有咩好玩 除左可以離開香港 當旅行咁去
見識下都好

無架 其實都唔多
無論仔定女 質素都麻麻

見識下都好

真係去見識
覺得世界好大 人真係好細
做backpacker同唔同既人傾計 幾好玩
去到最後好撚唔想返香港

無架 其實都唔多
無論仔定女 質素都麻麻

見識下都好

真係去見識
去到最後好撚唔想返香港

BACKPACKER 個流程係點
自己一個驚唔驚

見識下都好

真係去見識
去到最後好撚唔想返香港

自己一個驚唔驚

揹書包咋嘛

見識下都好

真係去見識
去到最後好撚唔想返香港

自己一個驚唔驚

揹書包咋嘛

揹書包周圍去咪好重

見識下都好

真係去見識
去到最後好撚唔想返香港

自己一個驚唔驚

上網買backpack
訂廉航hostel床位
去到睇下hostel同房有無人傾得埋
有既就第二日一齊去玩
無既就第二日食早餐諗下去邊或者join walking tour
簡單快捷

見識下都好

真係去見識
去到最後好撚唔想返香港

自己一個驚唔驚

上網買backpack
訂廉航hostel床位
有既就第二日一齊去玩
無既就第二日食早餐諗下去邊或者join walking tour
簡單快捷

學到野 walking tour 咁笨柒
完 1:0 垃圾利又豬
自己一個慣咗 唔洗就人要點點點點
其實幾好玩
但唯一一個問題係入夜之後貌似會危險同唔安全 尤其東歐地區 同埋一個女仔 如果hostel偏僻係有少少淆
所以好多時日落無幾耐就返hostel 有時都幾無癮
呢個時候係咪要利申返絲

自己一個驚唔驚

上網買backpack
訂廉航hostel床位
有既就第二日一齊去玩
簡單快捷

Walking tour 唔笨柒
係柏林join左walking tour
行到一個極普通既停車場導遊先講呢個地底係當年希特拉自殺死個個地牢
如果唔行真心唔知 有時啲walking tour 都幾好玩

自己一個驚唔驚

上網買backpack
訂廉航hostel床位
有既就第二日一齊去玩
簡單快捷

要比tips 架walking tour
我多數比5歐
自己一個慣咗 唔洗就人要點點點點
其實幾好玩
但唯一一個問題係入夜之後貌似會危險同唔安全 尤其東歐地區 同埋一個女仔 如果hostel偏僻係有少少淆
所以好多時日落無幾耐就返hostel 有時都幾無癮
呢個時候係咪要利申返絲

一個人去歐洲真係旅行真係
hostel 係咪男女一齊住架
日落就返去 比我一定去飲酒 飲酒最易識人 又好玩

上網買backpack
訂廉航hostel床位
有既就第二日一齊去玩
簡單快捷

Walking tour 唔笨柒
係柏林join左walking tour
行到一個極普通既停車場導遊先講呢個地底係當年希特拉自殺死個個地牢
如果唔行真心唔知 有時啲walking tour 都幾好玩

我fd唔肯join walking tour
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞