死亡筆記 流克降臨

23 回覆
26 Like 1 Dislike
啱啱開咗係吹水台依家再開過

假如死神流克降臨人間,想同你做個交易:

以你餘下壽命嘅30%,換取死亡筆記嘅使用權(有本書,冇死神之眼個d)

=會
=唔會

同埋講下點解,會換嘅講下會用嚟做咩
push

廢事比人偷 我都係寫低自己個名先
唔會
我當你有仲有五十年 咁就冇咗15年 呢15年你可以過得好精彩
會,之後瘋狂鳩填任何見過既人個名上去
唔會
我當你有仲有五十年 咁就冇咗15年 呢15年你可以過得好精彩
唔會

有左本事你人生一定精彩過你個50年
唔會

有左本書你人生一定精彩過你個50年
寫啲有錢佬既名 死前比晒副身家我
唔會

有左本事你人生一定精彩過你個50年

我會選擇對多屋企人 仔女 15年
平淡是福
30%有d貴 10-20%會考慮
唔會

可能個15年過得好痛苦

無啦啦死仲要俾嗮啲身家你
等俾人拉
會,本身就唔想太老先死
同埋覺得用自己少少壽命可以換黎身邊既親人極大幫助,值得

無啦啦死仲要俾嗮啲身家你
等俾人拉

Bitcoin
會 自己拎左本筆記點都好過比其他人拎到

廢事比人偷 我都係寫低自己個名先

23日內
一定用
首先令鄰國人減少d人先
共產黨滅黨,港共土共利益集團收皮
跟住isis
跟住諗方法令自己發達
諗到再加
要呀
寫哂全世界男人同肥婆名
然後就鐵柱磨成針
殺曬所有男人同豬西,到時女溝男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞