[捨得出碟未] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2018 集中討論區 Post (3)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
JANICE ig 表示唔開心

RIP ELLEN
留名
個post頭好齊料
等我再幫你豐富個內容

衛蘭:

衛蘭微信號 janicevidalbar <-- 應該係衛蘭吧Janicebar微信號
另外IG janicejill_fansgroup https://www.instagram.com/janicejill_fansgroup/ 同 FB janiceforum https://www.facebook.com/janiceforum/ 都會有update最新消息

衛詩:

同Janice一樣Jill都有snapchat jillvidal
衛蘭有janicebar, Jill亦有jillvidalbar
除janicejill_fansgroup外, Jill's Den係另一個會有更新嘅本地fans IG
Jill嘅微博係 https://www.weibo.com/u/2240872452?refer_flag=1001030101_
另外Jill其實有一個網站 jillvidal.com , 入面主要收藏近年節目

Janice 同Jill 除上面列出嘅社交平台之外, 另外佢地仲有Twitter, 但其實都甚少更新

再下個POST UPDATE 埋呢D先

我見佢地都係玩ig , snapchat 多
蘭比較少snapchat, 反而Jill 有時IG story係short version, Snapchat佢就會有full verion

jill ig會回同like fans 野
咁蘭都會睇fans comment, 亦都會記得邊個fans 留言過俾佢
只係唔like
其實佢兩個都好貼地, 純粹只係唔識睇中文

成日留英文cm
真。專家級
好感動,終於開到(3)
仲有33 ,333 .....
Jill話佢自己而家識睇少少中文,不過我估佢用IG 個translate多
lm
推,推爆佢
唔知啊蘭會唔會睇呢個po

唔好ff咁多
佢都唔識睇中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞