JJ 林俊傑 聖所世界巡迴演唱會2018 香港站(3)

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
應該未咁早
可能星期一就會開始有人排
你會唔會排通宵 我都想排但得一丁友
我會呀 第一次睇演唱會點都緊張啲
不如一齊 我都可以通宵
我諗緊通幾多晚好 我專登請埋假
你係住荃灣? 會唔會去到睇下有冇人排緊
我覺得星期一開始排會穩陣啲
唔係住荃灣 但附近囉 咁通利最近喺荃灣嘛 我星期日添呀諗住 因為jj近排都上多左啲節目 而且對上果次黎香港都3年前
我最近嘅通利係青衣 不過上次排五月天好多人 而且啲職員手腳慢 所以今次諗住轉地方
不過未排過荃灣所以唔知
好早 排頭位
佢依幾年紅咗咁多
絲打?同住荃灣啊 你諗住幾時開始排?
職員呢啲野好難講 話唔定今次果啲職員同你上次果啲又唔同 一齊都係講運 真係要呢幾日行過去睇下條隊點先知 但我呢幾日就成個人都好心急
你係住荃灣? 會唔會去到睇下有冇人排緊
我覺得星期一開始排會穩陣啲
唔係住荃灣 但附近囉 咁通利最近喺荃灣嘛 我星期日添呀諗住 因為jj近排都上多左啲節目 而且對上果次黎香港都3年前
我最近嘅通利係青衣 不過上次排五月天好多人 而且啲職員手腳慢 所以今次諗住轉地方
不過未排過荃灣所以唔知
好早 排頭位
佢依幾年紅咗咁多
職員呢啲野好難講 話唔定今次果啲職員同你上次果啲又唔同都係講運 真係要呢幾日行過去睇下條隊點先知 但我呢幾日就成個人都好心急
冇錯 買飛係睇運
今日撳咗成日都撳唔到已經好灰
如果連排隊都買唔到就真係
收 25

二連

https://t.me/imldn

應該星期一開始
但未搵到人一齊排
我想撳都冇呀 冇信用卡 所以得返排隊 依家就好緊張 好想即刻衝過去排但係要返工
我都係荃灣區 有冇興趣一齊?
張卡我都係問咗好多個fd先借到
不過碌到入個網又點 啲飛俾其他人hold起哂
完全買唔到
我都好緊張 好驚買唔到 前年排過一次 得個吉
多個人多個照應
留個tg wingyww
我原本諗住信用卡優先場實買到 但依家睇落真係唔係好掂咁 我演唱會都未去過 所以先想睇一次 但買飛真係好撚難仲要排幾日 唔訓都搞唔掂
做咩要利申係絲
我都諗住實買到...
冇買演唱會飛既經驗嘛 一錯過左就唔知要等幾時先有啦 上個月佢深圳或者上海場我都諗住買 順便去玩下咁 但佢啲大陸買飛網我又唔識搞 一click入去又賣哂
我未試過買其他地方嘅飛
但想買一次台灣場 感覺台灣場正好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞