[激罕]捨棄濃妝大眼仔 傅穎清純靚樣重現!!!

135 回覆
512 Like 176 Dislike
淨係搵到呢條
https://youtu.be/LfdARoiIzJw
印象中全部片都係快播架
佢日日痴雙眼皮膠紙,出書同拍片都有示範過,痴得耐係會定型。我覺得佢剩係打咗針瘦面,五官就無搞過。
痴得耐會定形係咪傳說嚟?
唔係話幾日唔痴就會打回原形?
唔係傳說,你上網search都有大把女係咁講,耐嘅意思唔係一頭半個月,係用年計
同埋夜晚痴嚟瞓覺,第二日都可以hold成日,呢個係我親身經驗
咁勁?!
係要雙面膠果隻先得?
會唔會增加眼紋?

我都成功過
中學嗰時係十蚊買最平既(痴完好明顯見到嗰隻),晚晚都痴,臨返學or出街前就meet左去,痴左二三年到,而家唔再痴都變左雙眼皮 講緊已經hold左超過5年唔使痴
咁勁!!原來傳說係真
你果陣係痴單面定雙面膠紙?
單面雙面應該要視符你本身眼皮用到邊隻
其實係靠日摺夜摺,摺到眼皮有條痕

Ps: 用唔到單面,用雙面痴到變咗雙眼皮

我用單面咋,貪佢夠平
因為我係一沖完涼就即痴,沖完又未訓住,所以都摺到掛
傅穎臭串樣好撚正
LM
好似係因為痴到眼皮鬆咗,所以就有褶。
10後?
我本身雙眼皮唔深想痴大啲,晚晚都痴單面瞓,宜家唔知鬆左定點,近睇係三眼皮
屌你老母咩個裝濃到閪咁
我家姐本來單雙眼皮,
中學時有2年每晚痴嚟瞓,
最後變左永久雙眼皮
而家啲人 先識欣賞⋯⋯⋯ 慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞