[公屋撚入] 屋村商場完美演繹窮撚地區既低賤

174 回覆
294 Like 6 Dislike
仲有

1.後樓梯一定污糟到仆街 成塊地黑蚊蚊 成地煙頭 水漬 仲有浸尿味

2.廁所污糟 廁格度門背面寫滿字 內容主要圍繞: 邊度有雞叫 , 反政府/支持政府 同埋 XXX好愛你/XXX正仆街等字句

屌 呢個真係 ,仲有嗰啲x x x 我愛你 呀婷 呀乜撚嘢
咁係人嘅問題 唔係地方嘅問題

但集中曬係一個地方

咁先想走
去一轉高檔少少既啲人都有禮貌好多

咁先想走

咁你咪有向上流既動力囉 如果一出世就日日去太古廣 金鐘廊 ifc 呢啲 你話幾咁令人失去鬥心 簡直係磨滅意志
即時諗起樂華村。。。

我都係

住緊樂華

same here
夜晚經過街市出面一定會停低睇下老鼠
你老味首先一個公屋商場,

1.入面一定有陣怪怪地既味

2.入面一定有大量長凳 一大埋廢老朝6晚6都會霸哂

3.另外點都有麥記/大家樂/大快活方便廢老朝6晚6做到滿一滿

4.加上一定有痴線佬出沒注意 商場入面時不時都有怪人大叫/撩你講野/自言自語

5. 惠康/華潤/百住都會有是但一間 入面執貨/收銀都閪口閪面

6. 總有一間酒樓,野食質素欠奉而且waiter極冇禮貌 仲未執全賴廢老日日飲早茶下午茶

屌你老母我要買樓住私樓食雞脾呀!!!!!

中撚晒6點
大商場只係對像變左大陸人姐
廢老都算 我真係好驚痴線佬呀
d畫面出晒黎

未見過咁誇

長宏邨既人表示
最近都要行到長亨先有

隆亨都係 要行去新翠先有m記

隆亨都好講 上新田圍睇下先出聲

新田圍都算係沙田區最頹既屋邨

咁先想走

咁你咪有向上流既動力囉 如果一出世就日日去太古廣 金鐘廊 ifc 呢啲 你話幾咁令人失去鬥心 簡直係磨滅意志

咦咁不如你嚟試下住公屋日日對住呢啲人睇下邊樣磨滅意志先
廢老都算 我真係好驚痴線佬呀

多數淨係得把口唔會打鳩人 不過女既唔知
我屋村無咁多問題 無痴線佬
我屋村無咁多問題 無痴線佬

不過好近地鐵站 有其他廣場
就算比領匯翻新左都有陣霉味

啲廢老身上既棺材香黎
即時諗起樂華村。。。

我都係

住緊樂華

窮撚既悲哀
樓主點解唔一個辟邪劍法
斬撚死班廢老同管理公司高層
中哂
樓主點解唔一個辟邪劍法
斬撚死班廢老同管理公司高層

盲左啦
青衣果個
唔好咁啦你哋
啲長椅係唯一嘅公共空間俾長者佢哋有社交生活
你都唔想老左嘅時候日日係屋企一個人呀

你係咪住公屋?
冇人唔比佢坐,但你知唔知佢哋點用個場?

如果到我地依一代,應該好多都留係屋企打機啦
唔好咁啦你哋

你係咪住公屋?
冇人唔比佢坐,但你知唔知佢哋點用個場?

如果到我地依一代,應該好多都留係屋企打機啦

未必,我成日都想有個地方坐下,但樓下冇咩邊度係靜加乾淨同可以坐。
唔好咁啦你哋

我同意
其實老左仲有咩可以做
擔心緊自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞