JJ 林俊傑 聖所世界巡迴演唱會2018 香港站(2)

1001 回覆
15 Like 21 Dislike
銀行優先飛都唔關黃牛事啦, 最大黃牛肯定係主辦嗰堆內部票, 人手黃牛搶極有限
城網CITYLINE全部都痴撚線, 個個都要CHOK一大輪都唔知買唔買到, 有心都無用
KKTIX真係鬥快, 撳得快就有飛, 大陸台灣嗰D賣飛網都唔會死, 又係鬥快既,
係香港咁撚戇鳩要人陪佢撚成朝
好多因素加加埋埋啦, 唔好咁偏激
一黎CITYLINE廢
二黎JJ開得3場, 內部扣起D飛又多
三黎又有黃牛
睇下viagogo 就知黃牛有幾多
如果鬥快禁既話,我有信心買到
鬥快都唔係問題,問題快慢都load唔到,助長左d黃牛黨用it狗寫既程式去擦,你玩到隻手殘都唔夠佢腦快,一擦可以擦到2000幾次先會入到去買
根本啲黃牛係香港養出黎
排隊黨既蝻都唔洗番工 點夠佢地玩
立法拉撚晒佢啦 想睇下演唱會輕鬆下都唔得
cityline執柒左佢好過
鬥快買唔到都甘心丫, 屌你同你撚成朝, 入到去又話少量, 撳左廿分鐘又屌走你, 每次撲飛朝早玩到食完晏都仲撳緊
軒仔o個次經KKTIX買幾快手.
0959開始準備, 1000入去, 揀飛, lock好張飛後慢慢填信用咭資料, 加埋五分鐘搞掂!
Cityline玩足你一個朝早.
3月o個時五月天賣飛, 玩足成晚, 成個server都廢架.
之前周杰倫都玩撚左我3日
KKTIX真係正, 鬥快, 不過會好緊張, 撳遲半秒就賣哂
早兩日去大陸網買林宥嘉上海, 又係好順鬥快, 5分鐘買唔到就算收皮
我屌你CITYLINE, 頭先LOG入去仲話少量, 你老味痴撚線
其實係味已經冇哂飛
我入左去幾次 頭尾場仲有少量 但買唔到
其實無哂 打電話都話無 個系統坤人
我仲係入唔撚到 明顯就唔係鬥快啦 比cityline撚左成日
都成4點半 個SERVER仲係321緊 ON9
10分鐘前買到單張
幾時檢討法例呀
子華果次政府又話今年改
3分鐘前終於買到23號兩張$350
放流料?
應該真

利申過緊第二關
應該真 我岩岩禁緊都見350 由有飛變到滿左
信不信由你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞