有乜行業係蓄牲先做?

63 回覆
0 Like 8 Dislike
警察
香港 IT
㕵㕵㕵~~
服務 性行業
香港打工仔........賤過地底泥,無實業支撐就係靠做中間人拿口碑,基本上各行各業都係咁...........

唯一既賣既咪係自己把口同掌握既資訊,但又無新加坡既外交能力咁高,可以夾係大馬同列強中間,仲發展得有聲有色
it
咪撚智障啦
IT唔係專業人仕但拎緊專業人仕既人工呀
飛雞
香港 IT
㕵㕵㕵~~
咪撚智障啦
IT唔係專業人仕但拎緊專業人仕既人工呀

你睇吓,香港人就係咁睇嘢

我敢擔保,一隻專業嘅 IT 狗,知識水平可能比醫生仲高,而且仲要年年與時並進
IT狗認為自己仲勁過醫生 short撚柒左呀
租金高,又冇資助
d老野又窮比唔起錢
試問得個幾千蚊又要請人又要租點圍皮
咪求其請低薪d垃圾

Child 登踢街場果個都勁過朗拿顛奴、起跑快過保特
無見過人柒到拎it狗同醫生比
政府工
設計
唔好柒用 Facebook, Instagram, Google, Telegram, Snapchat, Amazon, Taobao, Wechat, iOS, Android, Windows, E-banking, E-commerce, ERP, Accounting system, Financial system, HR system, Trading system

全部都係專業嘅 IT 狗寫
得啦得啦死傻西
it狗高級過醫生律師好無
樓主咁串,做盛行?
我有幾層樓收租嫁喎
仲返工?
似得你D死傻西做It狗夠膽同醫生律師媲美
你連地盤佬都不如呀
點啫,物流文員,你係咪 ff 得太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞