[hello!project討論區#51] 嘻...你最喜歡什麼樹?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
15秒咁多

哪吒~~率領妖害人~~~
唔關事 好想知佢個啲握手飛分佈係咪平均
麻咁受歡迎都有咁多人排長 明明佢啲握手飛好難中
正常咁計 野中唔係應該會多啲人咩
聽講新成員既飛會多d 抽到可以掉左佢唔黎架姐 所以咪少人
似係少數人拎一堆野中飛
如果買得幾隻 果一百幾十都廢事煩出去交收 掉左佢算
幾可愛
第二round我捉住左佢隻手
諗唔到講咩但手上仲揸住啲其他握手飛未放落袋
啲staff走過黎叫我收返埋 但我雙手比知醬捉住左
佢好似冇諗過放開咁 之後我望住佢
佢先放開我其中一隻 比我塞落袋
個段時間好漫長
其實係喎 麻少人放飛 所以好多散戶
歷代釣師的握手傳統,在粉絲離開前用力握手,希望留在粉絲手心的溫暖能夠讓他下次再來握手會
扔左佢咁浪費
係我嘅話睇下現場有冇人同自己換
換唔到咪摸埋廢事浪費
啲人有錢到....有得摸女都唔摸!
成日都有人整屎力加頭
但我係香港人 佢應該知我去嘅機會會少啲
不過知醬可能真係釣師高手 佢記得我
我下次會再來的 係出面睇下有冇知醬飛
搭得遠唔出奇呀 日本人邊似我地咁難見到佢地姐
知醬飛又係貴
如果我住日本 個個大小活動都去啦
每個月都有開心娛樂
唉...
如果佢知你係外國人 應該全程都會捉實你隻手
まりあ都貴
我都係咁話,我朋友叫我直頭去日本working holiday啦
如果握手果陣 同麻講

麻醬 你知唔知自己d握手飛係最貴?

唔知會點

你地估麻醬知唔知有黃牛既存在?
上次Twitter 好似1500
其實係囉 人生最緊要快樂 你唔會知道下一秒發生咩事 或者仲會唔會因為偶像而開心

所以最重要都係果份快樂 可能再大d 做咩都唔快樂了

趁偶像仲比到快樂你既時候 盡地一鋪!
1500 都係貴左500yen姐
都係40蚊港紙 跌都跌左
照瘋狂入手啦
睇佢係邊類人啦
如果佢覺得你又唔係成日可以黎到比錢佢
可能心入面係hea你
有啲可能會好開心 覺得自己係海外都有飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞