有冇人iTunes買左既歌會唔見左

21 回覆
0 Like 0 Dislike
深夜想down啲買左既歌落iPad聽,點知purchased既歌冇撚晒

都唔係第一次係咁,之前買落既係一次比人偷卡再轉卡之後已經冇左少少,而家冇再比人偷卡呢幾個月買落既都冇埋

點解會咁
有冇得拎住堆email單同生果嘈
你再禁買首歌佢會顯示話有紀錄唔洗再買(好似係)
你再禁買首歌佢會顯示話有紀錄唔洗再買(好似係)

但係我比人盗用信用卡之前個D冇晒
睇過同一首歌係顯示要比$8個button
用apple Music啦
都咁多年啦
點解仲未識用
都咁多年啦
點解仲未識用

而家係我D歌被消失呀
理論上買左既歌係iTunes撳返已下載會show晒出黎
但係而家我試過iPad同電腦版兩邊都冇,會話「我個appleid」沒有可下載的項目

2樓個巴打係咪有同樣問題,有冇比人偷過卡個D?
都咁多年啦
點解仲未識用

而家係我D歌被消失呀
但係而家我試過iPad同電腦版兩邊都冇,會話「我個appleid」沒有可下載的項目

我試過再禁 比多8蚊買同一首歌 跟著佢會話你買過
你不妨試下用多8蚊買同一首歌睇下會唔會彈你買過
我之前試過咁樣
都咁多年啦
點解仲未識用

而家係我D歌被消失呀

我試過再禁 比多8蚊買同一首歌 跟著佢會話你買過
你不妨試下用多8蚊買同一首歌睇下會唔會彈你買過
我之前試過咁樣

我都係等開門打去800問下咩事先
歌好小話唔見,我屌你老母買鈴聲每洗一次機/換電話就唔見左,仲要6$/8$同首歌咁撚貴。Send Email問又答到1999,一世都唔會再買鈴聲
歌好小話唔見,我屌你老母買鈴聲每洗一次機/換電話就唔見左,仲要6$/8$同首歌咁撚貴。Send Email問又答到1999,一世都唔會再買鈴聲

我仲用iTunes買下歌已經好似異類咁,你仲要買鈴聲
咁之後有冇refund or 比你DOWN返?
轉用KKBOX
唔見過一堆
痴線
iTunes > 賬號 > 檢視 Apple ID > 隱藏的已購項目
iTunes > 賬號 > 檢視 Apple ID > 隱藏的已購項目

出返晒黎,唔洗打上800喇

唔該晒巴打

港豬話歌係免費架,比錢聽咁on9

嘩我又冇咁正義,果D 我都有做
岩聽既我會買隻CD支持下既
iTunes其實唔係買左好多,都係D冇出album既single黎

鈴聲真係貴,想要古典樂鈴聲,鈴聲8蚊,原曲都係6蚊。

https://support.apple.com/en-hk/HT204076

試試佢 得左話我知

iTunes其實唔係買左好多,都係D冇出album既single黎

我比較老土,多數用電腦itunes down首歌落黎,有個file喺自己電腦入面安心啲

我比較老土,多數用電腦itunes down首歌落黎,有個file喺自己電腦入面安心啲

x2
我會將d 歌放喺其他folder 度一齊backup 落external HDD
就算個iTunes account 俾人hack 左d 歌都唔使買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞