潘杰唔係諗住拍條小醜片就完嘛⁉️港大新生請留意潘杰細妹潘儀住R.C.Lee Hall 8月Reg Day勿中伏(16)

1001 回覆
550 Like 6 Dislike
呃錢狗潘杰

[quote]https://www.youtube.com/watch?v=rEkLHVtynio
屌你個西你唔撚係諗住拍條小醜片出嚟就諗住甩到身吓嘛⁉️
潘杰你繼續潛水只會令你身邊既人繼續受害

https://img.eservice-[img]hk.net/upload/2018/07/26/014528_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/img]

潘儀細妹住HKU R.C.Lee Hall 4樓
唔洗等9月開學, 8月頭已經有HKU reg day,
請港大生一定要認得呢條呃錢狗細妹
想唔想你既大學人生就係跟住呢條學費生活洗費全部都係洗靠大佬呃番嚟既錢既人?
你阿哥未畢業已經呃呃埋埋比到10皮野家用
潘杰呃呃埋埋咁撚多會唔知唔好諗住扮無辜
係有良心既就叫你大佬出嚟堂堂正正面對拎番畢錢出嚟

點解要搞埋埋潘杰屋企人?
因為潘杰老母係有份夾埋潘杰一齊呃阿勇
阿勇做facial果4萬蚊就係潘杰老母間美容院到做
潘杰一直有推身邊既人幫手一齊呃人既傾向
就係要等人防埋佢身邊既人
由其而家法律難以懲戒佢既時候
網絡公審既威力就係要搞埋佢屋企人
細妹潘儀而家讀大學既學費生活費全部都有份係潘杰呃番黎既錢到用
要做道德撚唔係而家做
呃撚左人50萬 搞到阿勇自己都洗哂腦
阿勇身邊既屋企人關係都破裂哂 表姐都睇唔過眼報蘋果件事先通到天
佢搞鳩人屋企人果陣 他日自己屋企人比人搞番 呢D就係因果報應

佢拎番50萬出黎還比阿勇再拍片道歉 咪冇人會搞佢屋企人囉
推到佢扑街
瘋狂推,推呀推
細妹隻腳可以一戰 中出口爆玩腳
推你
可能有倫敦金集團會高薪請佢兩個,呃錢呃到要受害人道歉, 橋王
Pish
LM
硬了
推撚咗先
幾時做家訪
唔該曬樓主
HKU Registration Day 2018
八月九至十日
後備日子:八月十一日

Source: http://www.hkusu.org/zh/events/category/orientation-affairs/list/
推你老味
但點解呢個 post 少左提霍🐔?
攻呀攻,快搶攻

唔怪得潘狗急到冇時間深思熟慮就搵呀勇拍片,打算為網民降溫
而家變左火上加油呀潘狗
弱點已暴露
下世小心啲
逐一擊破,先攻弱點潘儀,再攻霍小雞
推返上熱門先
RC d 女都唔錯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞