Samsung新廣告又恥笑Apple Round2

34 回覆
10 Like 33 Dislike
Genius: so your nails multi task
Customer: but the phone doesn't
串到 仲要凸顯genius有幾genius

https://youtu.be/h3RwxpahHo0
https://youtu.be/QyDo4wmQ0HQ
https://youtu.be/FPhetlu3f2g

btw我用緊multi window, copy條link落嚟連登好方便 唔使下下轉app
Samsung? 會唔會爆炸架?
仲有咩?
就算唔爆都證明3星將香港用家當係狗
仲含3星條撚做咩
其實note 個同時開兩app功能仲有乜機有
想繼續有呢個功能又唔想用note 粒電好細
其實公道d講 香港apple既退貨服務一樣當香港人係狗
三星當香港係地球以外,外星生物係高尚啲嘅
買咗四日都換翻新機
自己無特點咪要靠諷刺人地囉
你講iphone冇咩特點?
讀過書未?擺明回應緊Samsung
咁iphone有咩特點,所以你咁講
最撚大既凸點咪就係 iOS 囉

班垃圾當時笑鳩 Face ID, 話咩 Samsung 有 IRIS Scanner.
係街睇撚到人用真係笑到我 .. 好似成千度近視咁隊隻眼埋去

同當年 Touch ID 班傻閪話 Android 一早有指紋一樣

人地 Mac vs PC 玩到唔撚玩, 當初垃圾蘋果食晒屎先用呢 D 垃圾招引人注意.
三叔當自己同當年蘋果同一個 Level
你講iOS係特點
iOS 11
Face ID呢啲先係特點
Touch ID一有手汗就解唔到
冇手汗都解唔到
天氣乾燥同潮濕已經解唔到
android本身有
2017年全部新An機都有
An好耐之前已經唔止Samsung note系列有multi window
因為以前太多人濫用退貨服務,宜家就連坐法齊齊一齊受
iOS 12 嘅Siri bb
咩太多人
來來去去咪又係班仆街炒賣家
炒賣家咪啫係全職水客+香港人
除此之外以前仲有好多人貪有退換期就係deadline前換個部/試玩吓之後退
我講有問題換機喎,關咩事
Apple條退換嘅policy就係因為咁嘅情況由冇條件退/換全新變咗宜家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞