TVB再縮皮 2018港姐外景從歐洲日本移到西貢

251 回覆
821 Like 12 Dislike
15 16 17 呢?避開唔講?
做咩唔返大陸啊
自膠
無錢
2010年10月3日

亞姐住MK酒店樓梯有曱甴

本報接獲讀者爆料,指有來自外地的亞姐佳麗,被大會以十‧一黃金周酒店爆滿為由,安排入住旺角砵蘭街時鐘酒店,直指亞視冇水,要亞姐屈就。亞姐大會發言人葉家寶就此事回應,他說:「情況唔係爆料者所講咁,間酒店唔喺砵蘭街,亦唔係時鐘酒店。(係咪冇budget?)其實嚟自美加賽區嗰四位佳麗所屬嘅賽區單位,本來答應負責佳麗香港住宿開支,最後將責任交番畀亞視,呢筆預算係額外嘅。原本我哋想訂以前訂過嘅汀九區酒店,但爆滿訂唔到,大會揀酒店以安全同方便為原則,依家呢間旺角區酒店係其中一位佳麗提議,因為佢曾經住過。」

來自多倫多的祁翼表示:「房間有點小,但挺乾淨,只在樓梯看過有蟑螂,房間沒有,住客也多是內地遊客,我不覺是時鐘酒店。大會安排挺好,這裏是暫時住一下,過幾天會安排我們轉酒店。」

祁翼表示過幾天會轉酒店。

外地亞姐下榻的酒店位於旺角區,門外未見有保安看守。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20101003/00282_012.html

越黎越似亞視
過大海都好呀
而家船都唔洗搭
班港姐個心應該好唔撚鋸
有d真係想當去旅行咁
選美其次
有冇人退出?
不過要說明,今早港姐到西貢的三育書院拍攝外景,是為拍攝香港小姐的特輯《美麗120秒》,並非《2018香港小姐競選》當晚的環節。
咁即係乜
過澳門都好啦唔使用咁多,去多次台灣都可以
係西貢
快d執啦
一帶一路
大灣區
大把境
TVB唔夠愛國呀!
點解唔去內dadd
笑死, Viu TV 節目環遊世界
大台D 節目就縮皮

你的未來如何, 你的股價也必如何
跟住一齊shout亞洲亞洲
無計, 冇錢,
長洲都去唔到要搭船都好貴.
西貢起碼有自己車去.....

依家變2,3線 電視台. 睇來好快比大陸收購全股權.
慳皮到咁 下屆用廠景算啦
如果仲有下屆既話
西貢區坐廠車真係十五分鐘到 入去西貢市中心都係三十分鐘都唔洗
最慳我估入火廠景
慳皮到咁 下屆用廠景算啦
如果仲有下屆既話
最慳我估係廠景

而家仲有小小錢入油由廠車車出去
西貢ok 喎
2018香港小姐靈界洞穴之旅
到時就行路過去6號廠
洞穴之旅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞