[血腥恐怖] 連環殺手大合集 Jeffrey Dahmer John wayn gacy

392 回覆
677 Like 32 Dislike
Jeffrey Dahmer (6)

𡃁仔: Konerak Sinthasomphone

到一次佢差啲比警察發現就係佢誘左個十幾歲𡃁仔返屋企,迷暈佢
今次新招就係佢向條仔個頭度鑽左個窿,再打啲鹽酸落去,鹽酸係腐蝕性好強
佢打個位係前腦葉,前腦葉係我地腦做決定嘅一部分,食粥定食麵屌唔屌西叫唔叫雞都係前腦葉決定
向呢件事睇得出JD唔係從純粹殺人獲取快感
佢係想要個人形公仔永永遠遠陪佢,唔會對佢say no,世界只有JD一個

Lobotomy

1940-1950年代好興有樣嘢叫lobotomy,腦蛋白質切除手術,就係你屋企人覺得你唔乖/有同性戀傾向,就會帶你去做。做完你咩決定都聽曬屋企話就係乖乖子啦
我諗JD應該係想做到咁。。

打完鹽醉之後,𡃁仔就當然不醒人事,JD就出左去隊啤諗住返黎先慢慢享受
點知飲完佢到屋企樓下見到𡃁仔無著衫比三條女圍住,JD狗衝話其實阿𡃁仔係我男朋友無事啦你地走啦
但佢地其實已經報左警。。

警察黎到JD就照辦煮碗咁同佢地講話我地gaygay嗌交啫
啲警察即刻叫佢帶自己條仔返屋企wtf係gay lo!
向嗰個年代同性戀都未好似而家咁普及
感覺類似而家你老婆係princejoyce一樣

Ching just go home....

警察重有陪JD同條仔上返JD屋企添。。但完全乜都無發現
JD比人拉左之後都笑9警察
頂你望多兩望都知出事啦下化?
之後睇返警察紀錄,佢地有話JD屋企有種詭異嘅臭味。。。

JD等啲警察走後再對𡃁仔打多次鹽酸。。。
咸魚ed
留頭ed
LM
Live 咗

唔明點解個𡃁仔俾佢鑽咗個窿都仲可以自己落到樓

係咪我自膠誤會咗?
前腦葉破壞左你都可以食訓屙
但表達唔到自己,因為你已經失去左自己
所以JD先可以9up,因為𡃁仔前腦葉比佢破壞左都唔知自己想點
如果唔係佢呢下已經比人拉左
我速寫有乜問題都可以問
樓主高汁
明晒 多謝解答
快啲出文喇
無人理,想人一直陪我,知過客始終係過客
殺左佢留住啲骨=陪我一世無得say no

JD logic
佢向監獄都好撚癡線的
痴線應該真係唔需要有理由
我覺得佢可能係追求掌控權,所以佢一定會落藥,慢慢玩
留名
lm
好詳盡好正
加速
點解佢成功鑽頭鹽酸無整死個𡃁仔,唔留返慢慢玩咁快又隊冧
佢會突然向啲獄警耳邊話’i bite’ =我有牙架
嚇到啲獄警成個彈起

會用啲火腿或者其他嘢食扮肢解,汁茄汁當血,擺向監獄唔同地方比人發現

殺佢嗰個犯話頂撚佢唔順
推.
期待講到呢part
到底條友幾煩膠先會有監犯想殺左佢
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞