[血腥恐怖] 連環殺手大合集 Jeffrey Dahmer John wayn gacy

392 回覆
677 Like 32 Dislike
純屬個人趣味
概不負責

Jeffrey Dahmer (1)

向連環殺手界入面出名嘅靚仔毒撚癡線佬
真係癲過金城武

要了解一個連環殺手必先了解佢父母同佢童年

Jeff老豆掛住讀書成L日唔返屋企,搞到個阿媽成日諗計R個老公返黎,變左兩公婆龍鳯鬥
老母之後重啪丸啪上癮
Jeff作為一個細路,完全無得到應有嘅照顧同注意,兩公婆都剩係顧自己
呢啲人生仔正仆街

Jeffrey由幼稚園啲老師都話佢好內向。唔太同其他小朋友玩
同我一9樣。。。

Jeffrey八歲嗰陣,比男鄰居性騷擾,件事不了了之。出曬事之後佢阿爸先話可能呢件事係佢成魔之路嘅開始。屌你吔屎啦,你一路無比愛比時間陪佢成長先係搞到出曬事最大原因之一

老豆之後出書講返jeffrey
都認自己其實無乜時間理佢

之後佢阿爸係做左醫生,成家變中產,但其實生活依然

Jeffrey向中學係勁飲酒,返學貓曬
又會向地下用粉筆畫人形出黎,搞到課室凶案現場咁
啲同學都學得佢好撚癡線但jeff係勁enjoy大家注意到佢嗰種感覺,起碼好過屋企無人理佢

到18歲,Jeffrey父母離婚,佢地狂爭jeff細佬David嘅撫養權
Jeff因為呢件事勁嬲,好似又比父母無視佢存在咁
但其實18歲向法律上已係成人,court唔會理你跟邊個,不過都明白JD感覺一次又一次父母完全無理佢感受。。。

Jeffrey Dahmer (2)

左JD 右David

David後尾判左跟老母,搬走左。老豆依然乜9都唔理搬走埋。

Jeffrey就自己一個on99留向間屋度乜q都無得部壞左嘅雪櫃,想像下會有幾sad...
嗰陣佢老豆其實向jeff附近嘅汽車旅館住,頂你咁都唔返屋企陪下個仔?都明知佢癲癲地架啦
以上亦都証明左根本唔係法律乜乜乜嘅問題
係佢父母根本唔愛佢
試問你愛你自己個仔,點會咁對佢?

不在沉默中爆發,就在沉默中滅亡
呢位係魯迅先生

JD 係爆發左嘅

佢無啦啦走去叫個類似窮遊嘅男仔上佢車,話一齊返屋企飲下酒咁話。。。
正常人會上?
個男仔又真係上左。

第一位受害人 Hicks

好啦劈左幾個鐘酒,條仔話要走啦say個靚bye
JD就用個十磅ar 鈴劈從後向佢頭,再用個鈴cool死左佢
呢下真係潛能爆發,睇相就知JD好瘦
我諗嗰下佢真係下定決心先咁大爆發
JD 之後剝左條仔件衫落黎,望住條咸魚打飛機
玩夠啦就切一舊舊埋向後園先
過幾日shopping完再用化學物質溶左啲肉
再用斧頭劈碎曬啲骨
啲警察之後搵返殘骸出黎,啲骨係碎超過500片

JD之後自白,其實佢係好純粹想個男仔留向度陪佢。好唔想佢走先咁做。

唉。
我諗佢嗰一刻感覺係比全世界遺棄左。連條仔飲到咁happy都唔肯留底陪佢。
佢從來唔識表達自己,其他人亦無真正關心過who JD really is.

但無論點,向對方完全無辜嘅情況下殺人,件事係完全錯誤。

不過向JD嘅世界,想離開佢可能已經係地獄級錯誤。
Jeffrey Dahmer (3)
JD 其實重有啲小興趣,佢好鍾意收集小動物嘅骨頭同毛公仔,仲自己整左個小動物墳場

佢之後講返其實嗰陣已經想對人做埋同一樣嘢

殺完人無耐後JD老豆帶埋條女黎探佢
原來掉抵個仔就係去屌西
係咪我太古板定西人太前衛
定其實佢老豆剩係care自己only?

好啦 JD爸就叫JD快啲去參軍做個有用的美國人
JD又真係聽話乖乖地去左
之後同佢參過軍嘅fd子話JD其實日日劈酒
醉完繼續飲繼續醉
其實JD係咪逃避緊啲乜?
Around兩年度JD就退役,理由係真的太醉了

之後佢去左間快餐店做嘢,住汽車旅館
無人無物日日啤啤呼
為酒死為酒亡,仲為酒賣血

之後返左老家同阿爸+條女住
太醉搞唔掂阿爸叫自己老母搞掂JD
JD同阿嫲關係其實幾好但都阻止唔到佢成魔之路
有日突然向廿幾條女+細路面前露J然後比人拉左罰錢only

之後又沉淪gay bar同gaygay大浴室
但佢對生勾勾嘅仔仔係舉不起的。。。
然後佢就走去落藥迷暈啲gaygay,然後姦9人
然後比浴室取消左會員
頂你報警啦成十幾人都係咁

真正啟發JD嘅係一篇報紙話有個18歲好脆口嘅男仔就落葬,佢係瘋狂ff又癲到去挖人墳(記住佢有收集癖)
但因為武力值太低關係挖墳失敗,但就日以繼夜咁ff人地條嫩口咸魚
之後向個十零歲𡃁仔面前打飛機比人拉左

JD好鍾意去嘅一間gay bar
lm
高汁,望到魯迅笑死
夠爽快!好過琴日條友個post
期待樓主用你既style打ed kemper
就係因為細個比人搞彎咗
冇人教佢愛變到咁扭曲
正評
佢阿爸on and off 其實都有理下佢
但太遲鳥
同佢本身個性格都內向到一個點
變左兩樣加埋。。。
佢太怕醜驚比人拒絕
唯有殺左你留低陪佢
樓主一早就應該開呢個post la
支持
係隔離post轉過黎

G持
Nice post
留名
簡單易明 正
LM
Jeffrey Dahmer (4)
比人拉左判左一年probation,佢又真係乖左一年

到1987年11月20號,JD殺左佢連環殺手生涯嘅第二個人

第二名受害人 Steven Tuomi

JD向gay bar釣返來嘅25歲嫩口栆
去左一間叫Ambassador Hotel

佢自白嗰陣話其實佢都係想迷姦佢only,亦唔記得自己點殺佢
總之一起身就見到佢已經咸魚化左
自己就成手瘀曬
咁就無計傾啦
唯有用個大行李gip將條魚搬去佢阿嫲屋企
一星期後(實臭到。。。阿嫲老到嗅覺都無埋?)
佢先將條魚切塊,起骨
肉就用垃圾袋裝住然後就咁掉
骨就用斧頭打碎曬掉
留返個頭自己享用
用化學物質煲個頭諗留黎打飛機
點知煲太耐搞到勁脆,索性打碎佢掉左
所有嘢兩個鐘搞掂好pro

呢單嘢真正咁令JD向連環殺手新手村grad左
轉職成初級肉類切割員
之後嘅佢係留頭小達人,已經唔會有煲脆左呢啲低級錯誤出現

之後JD話自己係完全無記憶自己殺左呢個人,點都話一訓醒就死左
我就唔信,因為JD都幾狡滑
向佢trial就見到
佢本身完全唔肯認佢有殺人,但向佢屋企搵到成堆頭出黎
之後改口話我係有殺呀不過我癡線佬黎架
所以錯不在我
癡線癡到你咁叻仔呀ching
Strong post lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞