[真相永遠只得一個]阿勇拍片澄清話係蘋果同網民老屈潘杰霆紫泳‼️屌你個西件事疑點仲多過潘杰呃過既錢‼️

1001 回覆
788 Like 5 Dislike
先去片
https://www.youtube.com/watch?v=FnI-arjnJNI

首先, 條片係完撚全一個Point都冇, 無解釋既任何野
只係不斷重覆係人地老屈, 總之件事唔係網民同蘋果所講咁

嗱 我先唔好撚講 你條片背景=霍紫泳屋企黃大仙 同點解要跟犒讀呢d
我就慢慢同你分析番成件事 你解釋到既咪代表蘋果網民呃鳩你囉

呢張係蘋果post出嚟你既信用卡記錄, 我當淘寶壽司果d你而家兜話係你自己食
但當中有$2000清楚顯示係牙醫費用 亦即係霍紫泳既睇牙錢
淨係有兩個問題
1)到底張卡係你自己碌 定係 霍紫泳碌?
2)由此至終,以你所知潘杰到底係霍紫泳表弟定係佢既男朋友
如果係表弟,咁蘋果有邊忽係你youtube片所講既老作?
如果你知佢係coco男朋友,咁你係咪想搞人女朋友?

3)
呢張係你同潘杰既對話圖
清楚顯示你親口承認 40萬身家比佢敗哂
之後又番到第二條問題
如果你既認知 潘杰係佢表弟, 咁即係代表你係比人用天仙局呃左
網民同蘋果所報既 佢地利用感情呃你50萬係完全冇報錯 咁請問蘋果同網民又屈左潘杰同霍紫泳d咩?

如果你既認知 係真係知潘杰係coco女朋友, 唔關潘杰事 係你自己想搞人條女
但你又搵番人地男朋友講 你比左40萬佢條女兼比佢敗哂 成件事你講出嚟有冇諗過d矛盾多撚到你自己都信唔到?

4)

又講到結婚擺酒 即係你係當左霍紫泳係你女朋友
而你手寫既信 亦有寫明係因為佢用得你張卡 就代表佢應承你
即係你當佢女朋友, 佢又用左你張卡應承你
同時其實佢又係潘杰女朋友
咁請問呢到網民同蘋果又有邊到搞撚錯左?

屌你個西 呢單野要寫d矛盾位出嚟寫撚到1001都得
求其9up兩句仲要拎撚住稿跟住讀拍條片
你唔撚係當全香港人同你一樣咁撚on99吓嘛?
潘杰唔撚知你條賤種狗用左咩用法屈鳩人拍條片
但唔好當人傻既 屌你老母
lm

推推先

霍紫泳
中學: 樂善堂余近卿中學
先去片
https://www.youtube.com/watch?v=FnI-arjnJNI

首先, 條片係完撚全一個Point都冇, 無解釋既任何野
只係不斷重覆係人地老屈, 總之件事唔係網民同蘋果所講咁

嗱 我先唔好撚講 你條片背景=霍紫泳屋企黃大仙 同點解要跟犒讀呢d
我就慢慢同你分析番成件事 你解釋到既咪代表蘋果網民呃鳩你囉

呢張係蘋果post出嚟你既信用卡記錄, 我當淘寶壽司果d你而家兜話係你自己食
但當中有$2000清楚顯示係牙醫費用 亦即係霍紫泳既睇牙錢
淨係有兩個問題
1)到底張卡係你自己碌 定係 霍紫泳碌?
2)由此至終,以你所知潘杰到底係霍紫泳表弟定係佢既男朋友
如果係表弟,咁蘋果有邊忽係你youtube片所講既老作?
如果你知佢係coco男朋友,咁你係咪想搞人女朋友?

3)
呢張係你同潘杰既對話圖
清楚顯示你親口承認 40萬身家比佢敗哂
之後又番到第二條問題
如果你既認知 潘杰係佢表弟, 咁即係代表你係比人用天仙局呃左
網民同蘋果所報既 佢地利用感情呃你50萬係完全冇報錯 咁請問蘋果同網民又屈左潘杰同霍紫泳d咩?

如果你既認知 係真係知潘杰係coco女朋友, 唔關潘杰事 係你自己想搞人條女
但你又搵番人地男朋友講 你比左40萬佢條女兼比佢敗哂 成件事你講出嚟有冇諗過d矛盾多撚到你自己都信唔到?

4)

又講到結婚擺酒 即係你係當左霍紫泳係你女朋友
而你手寫既信 亦有寫明係因為佢用得你張卡 就代表佢應承你
即係你當佢女朋友, 佢又用左你張卡應承你
同時其實佢又係潘杰女朋友
咁請問呢到網民同蘋果又有邊到搞撚錯左?

屌你個西 呢單野要寫d矛盾位出嚟寫撚到1001都得
求其9up兩句仲要拎撚住稿跟住讀拍條片
你唔撚係當全香港人同你一樣咁撚on99吓嘛?
潘杰唔撚知你條賤種狗用左咩用法屈鳩人拍條片
但唔好當人傻既 屌你老母
自制花生
勇仔扮澄清,曲線再踢爆

雞即係雞 唔撚用腦
唔好講到咁深入,杰狗霍雞理解唔到,因為佢地好撚蠢
有人想挽救自己前途,願意還錢但要受害者幫自己澄清,你唔係當香港人個個都係阿勇,屌你老母做騙子預左啦,仲想有翻身之日,屌你老母狗杰你訓撚醒未
推推推
咁大張罪證證明係巨寫稿比阿勇讀
呀勇冇撚用confirmed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞