千奇唔撚好用moov

11 回覆
0 Like 5 Dislike
屌你老味之前貪咩二個月免費
諗住之後俾錢都係幾十當支持音樂
用用下好多歌都無 又首首都無歌詞
屌啦星想轉會去kkdox 屌搵極都唔知點取消
打電話去1000又話唔關事
去門市又話唔關事上網取消要咩密碼屌你老母申請個陣用facebook 撚有密碼
難cut 過有線
yes 正垃圾
用kkbox好過啦
用緊joox
走唔撚到呀屌你老味
請先登入 http://moov.hk 網頁,然後進入「設定」,然後點擊「查看服務計劃」,選擇「終止服務」,回答問題並輸入密碼,資料一經確認,MOOV 服務將會即時終止。
你亦可聯絡客戶服務熱線 1833-866(非網上行客戶)或 1000(網上行客戶)。
個新歌PLAYLIST 10年都唔改下歌
我都唔知依家邊隻apps聽歌最好
Kkbox 介面㭍,間唔時冇左幾左幾首歌
Apple Music 要逐首入playlist
Spotify 整左幾年都未整完既歌詞功能

利伸:Spotify用家
唔明點解咁基本既功能都可以唔整
明明連啲免費app都有
真係好令用家想unsubscribe
日文歌咩app好

樓主係on9仔
聽開英文可以用genius,你播邊首佢會即刻同步彈個notification出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞