[人性·詭異日常短篇錄]做一場醒不了的夢魘

126 回覆
56 Like 142 Dislike
返左fb圍爐打飛機啦
岩岩先出左post
吸完人氣就拋棄我地
實在太仆街

between 有無佢fb link 望下
1001頭個幾個reply就係
多謝🙏🏻

如果可以既話睇埋小弟寫既短篇啦,支持下啦
https://lihkg.com/thread/751433/page/1
睇過鐘意就埋like個專頁丫,比啲支持
http://www.facebook.com/open.your.eyes.dreaming
睇佢post啲文 有種好似係想抄恐懼鳥既感覺
睇下自己咩料先啦 啲文筆咁既樣仲想學人
上去佢個垃圾page 1星條仆街陷家剷啦
樓豬又話會繼續寫既
個邊1001左仲唔快啲開新post
睇樓豬同連登仔嘈交真係好精彩呀
佢肯定死性不改之後出啲文咪長而垃圾
啲人一睇咪知又係佢

嬲豬決定收皮貼link算
最衰都係你班人迫害嬲豬
喂 開新po未 唔追擊到9009都唔會停
作家咁無eq就唔洗諗住發圍啦
本身都覺得抄文我算數
不過依家你真係好撚肉酸
衰撚左仲要死雞撐飯蓋,攞返揸沙
我係你就捐返你老母個閪度啦
連d讀者既心都得唔到仲扮大袋
啱呀!呢度你地頭你有權屌我地
但我地要屌你都唔撚使比面你
你繼續活係自己世界啦傻閪
樓主點解叫自己作家?
資料整合家
樓豬快啲開果邊嘅POST 2啦 好想睇你柒落去呀
上網都有得睇 洗撚睇佢篇閪文咩
個連環殺手post岩岩出都幾吸引,有支持樓主
但睇到樓主對啲批評既反應,即刻無晒興趣睇你啲post
抄文狗出嚟啦
屌你老母
( Show Blocked User - 睜開雙眼做場夢吧 )

我係另一個post過黎嘅
做咩寫死我
求樓主上水回應下

唔cap佢篇垃圾
睇到呢幾句就知佢死不悔改,仲係唔覺得自己有錯呀
繼續死雞撐飯蓋啦,繼續潛到落地核啦柒頭
繼續係fb同個幾個弱智fan屎圍爐啦
柒撚到喊
真係有啲唔撚明 點解要強調係自己文字
明明成段copy 都仲可以喺到 「自己文字」
好撚慘,不過抵撚死
「自己COPY的文字」

其實係一個猜謎遊戲嚟,所以先至會有咁精采嘅踢爆環節。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞