睇唔過眼微辣個雲吞

550 回覆
2357 Like 60 Dislike
最新果集有西童....
微辣班友有mon住網上啲評論同風向

見咩唔好就收埋啲咩,教到精晒
垃圾肥仔
LMO
8 點喇 雲吞叫埋雞
雲吞就係同佢一齊,其實佢地都幾出面下,經常一齊去游水,個女仔又會接雲吞放學,唔知雲吞女朋友係真係唔知定隻眼開隻眼閉....

利申:我條女都俾條撚樣溝過,真係睇唔過眼。好想推到條仆街收皮。
樓豬 唔係唔撐你
你有確實證據即刻幫你推上報
我都好想推到上報,但係再深入d 真係靠哂各位巴絲,因為佢地真係收得好理。但係我發誓,我句句屬實。

咁到底係幾出面定收得好埋?
好假的肥仔
lmo
微辣最憎呢條肥仔同假鞋仔
個POST推撚左二十幾頁
都係得幾張所謂証明
咁都推到咁耐 係咪有打手推緊POST
所以你幾多watt
香港人對呢兩條澳門仔無乜興趣
又唔係真係識佢地
我想講前面果個人既微訊圖係真,因為我其中一個女仔既朋友就係受害者,我見過佢地既對話,果陣時我見到重叫我個女仔朋友唔好噤傻,果時雲吞重叫佢做傻妹,寶寶噤,但個女仔又真係好鍾意佢,我朋友重真係高質靚女,傻下傻下噤,但我發現因為雲吞口中既妹其實係佢女朋友,我朋友重唔認,我話當面話噤佢女朋友個ig比佢睇佢先信,喊到佢,好想囉啲証據出黎。如果你覺得我無証據我都想要我朋友攞出黎,但我覺得佢應該唔會想,所以你地信又好唔信又好。本身都幾欣賞佢地,但做出d 噤既野,我為左我朋友已經unfollow 左雲吞,真係覺得佢好無品。
如果係真你朋友都幾on9
俾個阿Paul 呃都算 起馬叫高大靚仔
俾件又肥又樣衰呃就真係
係呀,我都想講我都好過個肥仔 ,不過佢把口又系勁,成日會傳啲相比佢睇佢做緊乜,剪完片又會比我個朋友睇先,啲女仔咪覺得自己好特別囉。
Heater都可以上連登
我喺唔會hate heater的
澳門肥仔知唔知自己上左連登
睇到妳講先望到
應該佢要知啦,雖然佢私生活同佢既作品唔關事,但係我想講我都唔抵得佢仲咁多人鍾意囉仲要咁多後生仔,佢人品好有問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞