暑假入戲院係災難

279 回覆
1488 Like 20 Dislike
屌你老母 入到戲院全部都係細路
嘈撚到仆街 開場嘈撚到完場
當正自己屋企咁
睇你就睇啦 係要大大聲講嘢同鳩叫嘅

d細路唔識規矩都算
d大人夠膽死同d細路癲
喺到同自己d小朋友傾計 講劇情
而唔係教佢要靜 尊重其他睇緊戲既人
喂 要傾就買碟返屋企睇/上網down嚟睇啦
片頭首all we know都講左唔好騷擾人
係咪咁難明?

到完場食完d爆谷汽水又就咁擺喺位
人地有垃圾桶喺門口
行兩步拎去掉真係咁難?

而家d老豆老母真係唔撚識教仔
個 d 細路其實係佢地老豆老母為咗慳幾十蚊而産生出嚟嘅副産品
唔好帶去戲院話比人知自己唔識教仔呀大佬

我真係屌曬佢地全家
佢就係驚人話佢唔教仔呀…所以咪帶出街響咁多人面前大大聲教囉
去d少人d既
以前星影滙同圓方都ok
而家唔知了
全場都係細路
未開場已經預想到會點
點知真係嘈到仆街
可能午夜場會好d
帶出街比我代佢地教?
想睇呢套,諗緊睇咩場先會少細路
啱啱睇完
前面一男一女,條女catgirl咁款,趁黑哂嗰陣係咁嘴,咁都俾我見到呢一刻。
隔離就2男2女,樣似啱啱考完dse,由未開始播廣告嘈到套戲開始。
有駕跑車都要話:好勁呀
係隔離都阻止唔到
我叫佢可唔可以靜d 個老母噓左個細路
過左無耐⋯⋯ 又嘈
做過戲院表示九點同十一點場係最多小朋友
成年人講唔聽咩?

我諗得香港人睇戲咁冇質素
D老母最叻話自己小朋友唔輪到你教 忍唔住屌柒個老母"就係你教唔好先影響到我,咁我有資格出聲未呀,唔識教就咪學人生啦"
冇去戲院睇好奈 係屋企睇仲正
師奶貪平,最平係呢啲時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞