Viutv 7月16日(星期一)晚10:30《#入住請敲門2》4

1001 回覆
139 Like 4 Dislike
D腳印 得過幾步, 鏡頭都影哂啦
想跟去邊
睇咗comment 講話個溫師傅死咗 個仔入埋精神病院係真?
不過有線呢種拍攝手法好反應 太假
仲要請埋司徒法正呢條神棍
反感
打錯字
仲要加埋懶係陰深嘅effect讀旁白
溫師傅係邊個?同BEN有咩關係?

呢D野好都市傳聞FEEL
算啦 應該可以完
再google搵吓就見到呢個溫師傅死係似關某集幫一個阿婆解降事
而呢個阿婆係好多師傅都唔肯幫佢解
節目組搵到終於搵到當地一個師傅肯解
點知個師傅解到一半又話唔解啦想走人
咁溫師傅就焗住要幫佢解埋佢
其實都off topic得好緊要
不如講返入住請敲門啦
後續 個阿ben探師母
https://youtu.be/KsfFDfZ-rRU
如果濕嘅腳印得果幾步,又點解釋呢,,,好似有d恐怖
你踩落個水氹再踩返乾嘅地面,咁你覺得可以濕到幾多步。
問viu拎呢一集無碼既cap圖都收貨啦
呢個鐘數仲有人個個cm負評。唔駛返工
可能輪班制,24小時運作
琴晚miss 左 無睇 我想問預告今晚 mcm 去邊
其實呢套野有冇真係拍到有鬼定係扮驚
資料係零。。
你google係另外一個師傅黎wor
Bangkok Palace Hotel

1990 年,運油車在 New Petchburi 路附近翻側的大爆炸造成百人死傷。當時酒店旁有一幢兩層高的平房,住了很多妓女,她們平日多出入酒店拉客,然後便在酒店房間進行交易。爆炸發生時,妓女的住所不幸被波及,結果她們大部分都葬身火海。
如果係咁證明果到最近有人行過 可以1,2個鐘內
終於睇返 林婷馬尾又幾正wor
可能有保安呢
雖則佢話保安唔敢巡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞