[行動升級]潘杰霍紫泳呃阿勇50萬 唔還錢兼公開道歉推到你2046x實際行動討論區(6)

1001 回覆
176 Like 5 Dislike
貼去 元朗/黃大仙 往港島過海巴士背椅
遠d佢就冇能力清
push
本身40 , 50歲支那女人點會成日上網
係都係微信朋友圈
同埋呢單野係毒果獨家新聞黎
人地支那老母睇新聞唔睇蘋果就唔知
有冇巴絲可以整啲長輩片上youtube
咁早上黎推po
求 HKU BBA E&F timetable
同 潘儀 讀同一科食緊花生 Mon 緊post 嘅同學仔
提供一下 你哋個科嘅上堂嘅 timetable

提供到 timetable ,對得起天地良心, 又可以食花心生, 一舉兩得睇人仆街
自己用we7廣傳張poster

附近的人add 中年做frd, 借佢地力量廣傳
還左錢未,美容院仲唔係繼續做生意
已sem break

可能到時新sem大家add drop唔同
美容妹 Coco 個細佬 做緊野定 讀緊書????

咁多百周年舊生 報告下 學校/ 公司 係邊間

阿勇屋企人就煩點還錢
美容雞 Coco 屋企人就相安無事過生活
呢個係你想見到嘅情況???知道嘅上黎報料
香港九十後情侶假扮表姐弟騙財,結局是....
LM
推推推
send 下張傳單比 business faculty 班 professor 睇下
We7 原來係咁用

終於發現佢嘅用處喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞