一件bagel,就感覺得到同那港男的距離感。

48 回覆
1 Like 43 Dislike
成班港男都岸鳩鳩嘅,咁大個人都唔用個屎腦去睇下啲現實既社會問題,就係識鳩閙,難怪姊妹們睇你地唔起,返鄉下食光蘇餅啦
幾多年前嘅文
仲有直必嘅
負皮係我比嘅

1. 唔同環境長大,未接觸過 bagel 有咩咁出奇? 正如土生土長嘅香港人會知道咩叫 「細蛹」,但其他地區嘅人只會知道咩係雲吞麵一樣

2. 如果你純粹追求一個經歷晒你經歷過嘅嘢嘅人先叫做合資格,你不如嫁比自己好過

3. I feel like barfing from the condescending tone in your post, and the pink text you used suggests to me what an inconsiderate stuck up you are. Black text is commonly used for a reason: to make it easier for people to read what you have to say

你睇唔明以上嘅說話唔緊要,我唔會因為咁而睇你唔起。我只係會因為你樓上講嘅內容而睇唔起你

同啲假膠咁認真盞嘥你時間咋巴打

早知係假膠我就廢撚時回
Starbucks 可以自己夾包咩?
負皮係我比嘅

1. 唔同環境長大,未接觸過 bagel 有咩咁出奇? 正如土生土長嘅香港人會知道咩叫 「細蛹」,但其他地區嘅人只會知道咩係雲吞麵一樣

2. 如果你純粹追求一個經歷晒你經歷過嘅嘢嘅人先叫做合資格,你不如嫁比自己好過

3. I feel like barfing from the condescending tone in your post, and the pink text you used suggests to me what an inconsiderate stuck up you are. Black text is commonly used for a reason: to make it easier for people to read what you have to say

你睇唔明以上嘅說話唔緊要,我唔會因為咁而睇你唔起。我只係會因為你樓上講嘅內容而睇唔起你

港男

你咪又係中文差

呢個器先係正字
素顔天X

佢嫁得出未?
素顔天X

佢嫁得出未?

關唔關你事呀
唔記得起源係邊到
你老母俾狗屌啊 3 3你老母
素顔天X

佢嫁得出未?

關唔關你事呀

老女人
負皮

BTW 食屎啦死港女
唔想認同
但距離感真係會令你覺得同佢唔夾
正如你睇波 個港女係咁問你咩係越界一樣
好大代溝

不過....都係bagel姐 唔覺得特別好食
蛋治正好多倍
唔想認同
但距離感真係會令你覺得同佢唔夾
正如你睇波 個港女係咁問你咩係越界一樣
好大代溝

不過....都係bagel姐 唔覺得特別好食
蛋治正好多倍

我講緊距離感,成班港男就起晒「剛」咁以為人攻擊緊佢地
你有你鍾意食蛋治,依家無人話蛋治唔好食喎,只係大家品味唔同姐,有咩好嘈
題外話,唔知係我上次個bagel 有問題定點,我食過既 bagel 真係好撚難食,狗也不屌
第一次 (亦都係唯一一次食) 係個flatmate 係廚房請我食,我一咬落去就覺得酸到想lur 出黎,個包又硬到石頭咁,但係佢好心請我食又唔好意思唔食,唯有死頂乾哽
好在我咬左幾啖佢就話約左人走先,佢一離開個flat 我就即刻用水浪口同黎手dum 左果bagel 落垃圾筒
垃圾港女
自己發音唔好就話人唔岩
當年個港女嫁得出未
題外話,唔知係我上次個bagel 有問題定點,我食過既 bagel 真係好撚難食,狗也不屌
第一次 (亦都係唯一一次食) 係個flatmate 係廚房請我食,我一咬落去就覺得酸到想lur 出黎,個包又硬到石頭咁,但係佢好心請我食又唔好意思唔食,唯有死頂乾哽
好在我咬左幾啖佢就話約左人走先,佢一離開個flat 我就即刻用水浪口同黎手dum 左果bagel 落垃圾筒

咁誇張咩...就咁食係麻麻地既,香港人食唔慣。但一般夾啲野食好入口啲,有機會可以試下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞