[行動升級]潘杰霍紫泳呃阿勇50萬 唔還錢兼公開道歉推到你2046x實際行動討論區(5)

1001 回覆
189 Like 5 Dislike
你話點就點啦
依個係 Business Registration Number ,
佢冇 Companies Registry
霍紫泳,潘杰兩人選擇了用消極的方法去應對,選擇左潛水,唔回應,唔還錢,仲要唔認呃!呢兩條賤種家人都係仆街,包庇呢對狗男女!
出現了
好過隻狗見到你吠都唔想吠
Btw 你既動機係咩?
Ok呀
貪錢公廁霍紫泳
你唔撚還錢 一撚定有報應 出街睇車呀

有報應香港即刻少超過一半人啦
報應巳經開始左,臭雞霍紫泳最驚人地起佢底,兩年內用最少3個以上不同的太空卡number whatsapp聯絡阿勇,從來不向阿勇透露住址,所有工作地方全部都係假的,因為做左呢D陰質事,怕人地報復呀 而家條呃錢閪巳經潛左水,做過街老鼠的日子唔會好過,又要擔心差佬上屋企拉人,又有機會面對阿勇民事訴訟,50萬入面條貪錢閪可能只分到25萬,佢個家底又唔係大富大貴,揹住騙徒美容雞個名連搵工都成問題,咁仲唔係報應?

阿勇見佢用唔同whatsapp no聯絡唔覺得奇怪咩
https://www.facebook.com/profile.php?id=100026925361210

霍紫泳又開左個新fb準備搵另一條水魚
用呢張相做頭像,似係巴打幫佢開
呢個fb acct有點假
到時睇下係邊度會合
到時有冇咩做到
sor 再改
幫襯
覺就唔會俾人昆鳩左咁耐啦
亞勇太毒一見有女人理佢就short撚左咁, 個心態就係用錢去買個紫泳男朋友呢個虛名,
even though手指都未撚掂過, 好撚可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞