鄭子誠因爲有錢為所欲為個gif被大陸睇中左去拍廣告

269 回覆
3003 Like 17 Dislike
咁你又屌鳩d五毛同奶共官
tvb真係浪費好演員嘅好地方
埋沒咗佢地幾廿年 親未退休應該要做發圍返次
支持綠葉演員過viutv又好返大陸又好拍電影又好
希望佢地唔好一世都俾tvb埋沒
都想佢搵大錢
之前睇大陸同台灣啲post都見過佢呢個gif
心諗原來咁紅

點知紅到拍埋廣告
佢未拎過影帝但都國際級嫁

... 磨鍊了多年的演技大派用場,順利過關成為《三輪車伕》主角,不單止試鏡令在場導演拍手叫好,還可以令編劇馬上決定增加主角戲份!《三輪車伕》獲得了2014多倫多國際電影節最佳短片...... 憑着《三輪車伕》的成功,令梁健平工作排山倒海,爆升人氣已經不止衝出澳門及香港!2014年改編自台灣偶像劇-韓國版的《命中注定我愛你》電視劇,由韓國當紅藝人演出,梁健平憑實力取得一角,拍攝地點在澳門,多年努力並沒有白費。

出自佢一篇2016年既訪問
飲水思源 ── 梁建平 | ZA誌
http://zamag.net/%e9%a3%b2%e6%b0%b4%e6%80%9d%e6%ba%90-%e2%94%80%e2%94%80-%e6%a2%81%e5%bb%ba%e5%b9%b3-2/
兩個啲表情都好到位好正
Tvb仲要浪費啲好演員幾耐
其實仲有好多綠葉都好有質素
希望tvb比多啲戲份佢地
大陸係一個錢行先既社會黎 緊係興啦
讀心神探
笑撚死
成塊面都係戲
有無大陸D改圖睇下
因為呢幾條友本來就喺香港乞人憎
隔離條友
走啦 大陸狗
仲有成蟲
想睇下大陸班人點改佢d圖
有時候,太多的說話,擠壓左聆聽的空間;有時候,太多既動作,會令你失去左安靜既能力。係日間,你穿過重重既人群,接收四方八面既聲音,黎到夜晚,唔好再執著過去既遺憾,亦唔好預知未來既憂愁,讓音符代替動作,讓歌詞代替說話。我係鄭子誠,又或者你可以叫我做,音樂情人。
應該要加埋馬壯
子浩本身做廣告旁白都應該搵唔少
TVB應該都係過下戲癮
屌我以為似樣咋
睇完下面條link先知係真
果種蒼桑味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞