千王潘杰前度現任都靠呃秤起家 月入13k阿勇慘被呃走50萬 潘杰新歡係偷食定水魚?(4)

1001 回覆
366 Like 2 Dislike
人手置頂資料整合

狗男
姓名: 潘杰 napper kit
年齡: 23
出生日期 : 1995年8月5日
身份證號碼: https://lih.kg/eDBJQCX
住所: 屯門大興花園二期三座27A
手提電話: 65060776
屋企電話: 36168910
中學: 保良局百周年李兆忠紀念中學
大學: UST BBA

狗女
姓名: 霍紫泳 COCO
年齡: 22
出生日期 : 1996年7月5日
住所: 黃大仙上邨達善樓38樓3806室
手提電話: 60886760
屋企電話: 23293444
中學: 樂善堂余近卿中學

狗男細妹
姓名: 潘儀 elaine pun
年齡: 20
出生日期 : 1998年2月7日
身份證號碼: https://lih.kg/eDBJQCX
手提電話: 97189626
中學:保良局百周年李兆忠紀念中學
大學: HKU BBA E&F

狗女細佬
姓名: 霍子賢 John Fok
出生日期: 8月4日 (由ig acc: johnfok0804推斷)
手提電話: 95145598

狗男老母:
姓名: 石淑仁
手提電話: 96867786
公司: 雪肌采美容纖體中心(元朗)
公司電話: 36925738
公司地址: (舊舖)元朗西菁街2號西菁徑興旺樓地下1E鋪
(新舖)元朗西菁徑大棠路公廁隔籬
推佢老母出來做
推佢地全家出黎還錢!!!!!!!!!!!!!!!!男嘅賣屎忽女嘅就
貼響邊? 酒樓旁邊報紙檔上斜 同斜路落西鐵站兩邊貼!
中同hi
佢係好低調 但成日見佢上酒店打卡個陣有同其他同學傾過其實佢係咪去左秘撈做雞 我印象中最後一次睇到佢ig story話自己買左層新樓做業主?
最尾個句50萬紅咗同整大佢會唔會好d
等多d人睇到個金額
你又係14年DSE?估唔到相認到
不過以前中學都只係覺得佢係一個天真嘅快樂肥婆,跟住一grad咗即刻成日扮女神又show佢啲富貴生活好大反差

不過我身邊冇乜人俾佢sell
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
123123推推推
https://imgur.com/a/oPvH8Uq
唔知點解貼唔到張大圖 唯有post網址
14dse呀 成功相認 佢sell過我 但係傾左兩句問我讀咩科就end左topic 可能覺得我無消費力掛
推撚到手軟都要推呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!無窮無盡咁令佢地受折磨,磨到還錢比呀勇呀!!!!!!!!!!!!!

用狗女細佬既 number search
不過都唔知你邊個
儘量勿相認
推埋佢細佬同細佬女朋友出黎做,做到還錢比呀勇!!!!!!
初步張貼範圍,屯門西鐵站,雅都樓下,vcity,屯門市廣場,置樂,華都,屯碼區,青山公路,黃金附近,最後上番大興,翠林,卓爾居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞