陳冠希大彈鄧紫棋歌藝唔夠班 二人隔空串爆對罵!

201 回覆
399 Like 38 Dislike
內地選秀節目《中國有嘻哈》第二季改名為《中國新說唱》,這個節目一向話題十足,新一季亦都無例外。早前,節目組公布明星製作人名單中有鄧紫棋(G.E.M.)的時候,陳冠希就睇唔過眼,於網上隔空留言串咗G.E.M.兩句!其後,G.E.M.亦於網上串爆反擊!

除咗網友指G.E.M.嘅rap經驗尚淺,質疑其資格外,陳冠希亦都睇唔過眼,串咗G.E.M.兩句。

陳冠希喺MC HotDog嘅IG留言:「LOL Hahahah again on some BS.」「Rappers???? hahahahah u mean a stage full of …/not rappers right???」取笑G.E.M.唔係Rapper。

但G.E.M.就一於少理,仲喺IG Post咗一段Rap,串爆睇唔起佢嘅人「誰能像我,早在二十五歲開百場的巡迴,LIVE從不對嘴。」

節目組亦公開咗一班導師親自填詞rap嘅片段,其中G.E.M.以歌詞寸爆haters!

又比你請到edc幫手炒作喎
我們啥
似足連登小學雞駡戰
Bitches?
battle spirit
bullshit
bachelor of science
勁on9,整個乜鳩12押出黎 一輪咀咁up勁難聽 最尾又姨夜衣野
Batman Vs Superman
Blocked Shot
Building Services
希哥一向EQ低架啦
佢地有無造過愛
痴線佬對支那妹
正解
漿式數白欖
british standard
Bernando Silva
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞