日本的士佬一樣咁衰

208 回覆
33 Like 548 Dislike
最後有冇畀錢?
7/10
呢個的士佬又幾幽默
呢個係咪笑話.........
好幽默.
兩萬 YAN 都未有唔算衰啦 , 知你 ON9 是旦車你去一間差唔多嘅仲想點 ?
諗起E 單

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/164967/%E9%A3%B2%E9%86%89%E9%85%92%E7%B4%AF%E4%BA%8B-%E7%BE%8E%E7%94%B7%E5%AD%90%E6%90%ADuber%E6%A9%AB%E8%B7%A8300%E5%85%AC%E9%87%8C-%E9%86%92%E4%BE%86%E9%A9%9A%E8%A6%BA%E8%BB%8A%E8%B3%87%E9%81%8E%E8%90%AC%E6%B8%AF%E5%85%83

來自新澤西州(New Jersey)的男子巴赫曼(Kenny Bachman),上月23日到西維吉尼亞州(West Virginia)找朋友狂歡後,打算找Uber載他回位於西維吉尼亞州大學附近的住處。上車後,喝醉的巴赫曼立即睡着,約2個多小時後,司機叫醒巴赫曼,這時巴赫曼才驚覺自己正往新澤西州的老家,「我不能叫他停車,不然我會被扔在路邊」。

最後,巴赫曼安全抵達住處,但這程車費卻盛惠1,636美元(約12,747港元),雖然事後他給了司機5星評級,但非常不滿車費,他向Uber投訴後,對方解釋因為巴赫曼叫了UberXL的特大車款,加上車程長途及超時費,而Uber保留所有收據,證實巴赫曼的確曾叫車。巴赫曼無計可施下,唯有硬着頭皮付車資。
之前hajime起東京六本木坐返靜岡都7萬幾円
如果去到京都肯撚定唔止10萬円
非常好 13萬yen 樓主個袋有架可
有得唔俾咩
智障就唔好出國啦
係咪呢鋪你幫樓主頂
留返係香港去清水灣好鳩過啦
真正日本人唔任坐的士
笑撚死。 弱智有樣睇
咁又冇咁貴,地鐵最平¥165,JR最平¥133啫
仆街最後仲要話返東京 渣左20個鐘上去, 要渣返20個鐘返落去
試過拉薩截的士去日喀則
是日笑料
東京搭的士去京都
睇得出你無去過日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞