做緊劏車 你問我答

989 回覆
15 Like 5 Dislike
巴打, 想搵A4 司機位
https://t.me/telto2
會唔會有死過人既車
成車血
我見淘寶有m sport包圍都係2500未計運費
劏車場係咪可以好似外國junkyard 咁自己入去睇有咩啱?
真?!即刻睇先唔該巴打
唔使客氣巴打
唔好意思巴打 近呢幾櫃都好小hiace車門返 可能未必有貨 都幫你留意下之前返落個批車門啲雨擋新唔新
好似有貨 要返公司睇睇先知 睇到有貨先tg你呀巴打
多數都唔會 因為係日本返多數都報係爛鐵同埋係日本個邊既同事都將啲車斬左一半 車尾通常唔跟返黎 只係係日本打散晒啲車門 尾冚 之後入櫃返黎香港 再由我地將車門 車頭咁分返邊啲賣到 邊啲賣唔到 不過都試過一次劏左架半斗van 砌返好佢賣比非洲客 如果成架車返黎咁賣稅收又唔同左 會貴好多 所以唔會咁做 香港都一樣 除非我地係架車劏之前講佢會留比我地自己處理
你要司機位啲咩零件呀巴打
唔會有啦 老細會問清楚先收架車返黎劏
反而有時會係門邊執到日元 救車工具 玩具都有
係嫁 可以自出自入 睇岩既會同我地講 我地再報價比佢
多唔多jazz 想搵番個霧燈罩
其實多數日本仔都係好錫車同keep得好好
日本仔多數揸車都唔會過十年以上去到咁上下就會換車嫁啦 會劏係因為有啲出口車行都唔要所以佢地都先攞架車去劏 事故車係有既 但都無死過人
個司機位較左後, 較唔返前 係咪應該成張換?
聽日先tg你啦好嗎巴打
咩型號既jazz
08 jazz ex 最好白色

有冇04 Camry嘅頭泵把 深綠色
入停車場撞爆大一
人工好唔好 請唔請人拆件?

有無11-12 golf r尾燈同golf6司機右門板買?
想搵隻ractis尾門,幫唔幫到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞