Baba Yaga (135)

1001 回覆
23 Like 12 Dislike
睇完trailer唔係好feel到呢套想講乜
‘Rick and Morty’ Co-Creator Dan Harmon Deletes Twitter After Controversial Video Resurfaces

Dan Harmon, creator of NBC’s Community and co-creator of irreverent Adult Swim cartoon Rick and Morty, has deleted his Twitter account after coming under fire over a resurfaced 2009 pilot where he rapes a baby doll.

認真我已經睇唔透
所以9up真係唔好用真身
呢單有片 d人係archive搵到好似
屌搞還搞唔好搞到rick&morty
呢啲怪就怪幾廿歲人重講啲明知係禁忌既野 要講都係暱名講
你睇下連登班女人係雞撚夠唔夠薑係自己fb ig講
見到fb啲傻西重怪老迪亂炒人
老迪係左膠 但冇辦法 商家要賺錢
咁把炮咪以後罷睇老迪既野
最尾個句

感覺以家開左個頭後會好似metoo咁燒起上黎
不過呢二單都係早十年發生
證明當年岩岩開始興social media大家都唔識避忌
可以睇下啲左膠演員平時幾虛偽
占巾有人提過佢佢都唔識del
佢明明12年走去道歉都無del到
係咪po過太多懶得del
駛條嚫同佢del都唔肯
幫唔落
任何人覺得傻贊 Trailer 唔好笑或ON9者
請先行檢閱對家Marvel 20套電影內的合家歡gag位
再將其一一評論為低俗、垃圾、不道德、殺人、放火、強姦情節

其後方能獲得認證進行評價

p.s. 任何未補習漫畫資料者或未購買DLC完整版觀看者 , 依舊不能評價DC電影
號外 !DC手足們最新玩法!
西多兄最新解釋
咁個英雄本身漫畫就係搞笑架啦有咩問題

DC手足們成日搬龍門 , 個老鼠仔一定漲卜卜姐
sigh
雷神改搞笑,有無搞錯堂堂嚴肅北歐之神做低b仔
超人改閪面,大佬呀陽光以前拍過啦,宜家創新成熟向有咩問題呀
歡樂batman
呢個都敢改真係笑撚左
都係肥登既錯
#ReleaseTheSynderCut
其實我覺得沙贊唔錯
呢度無人話佢劇情有問題暫時,最多笑下佢件杉柒,咁我地都有笑avg 1隊長件杉好公平

只係當你見到班dc狗當年明明睇唔起marvel搞笑
宜家又要同marvel鬥搞笑

由原本到開始睇唔起人做雞,到宜家同對方鬥邊個做雞優秀d
我反而幾鐘意佢造型
水行盒就真係頂唔順
個頭就行電影版,件衫就跟漫畫行金橙色
心諗做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞