史前mk學生妹 連褲都唔著!!

520 回覆
522 Like 3 Dislike

利申全部都係上網搵

尾二係師姐
80年代出世既mk妹真係最高質
當我睇完你個帖,我好唔開心,我忍唔住,所以決定寫呢番心聲…我想問樓主你知唔知你自己做緊乜!?你帖嘅內容完全有害無益不知所謂,我真係唔明點解依家討論區搞成咁,咁多你D咁嘅人!你有冇諗過你開呢個帖會令人好不安,令幾多人受到傷害,點解你要咁做!?你父母可能在痛哭,痛恨你點解會變成咁,而佢地會問個天點解會生左你呢種人危害社會,佢地一定寧可生一個智障人士,都唔希望有你咁嘅衰仔…你嘅行為係完全浪費所有對你有期望嘅人嘅希望,浪費互聯網資源;浪費所有睇左你個帖嘅人宝貴嘅時間…你有冇諗過你可以用你發帖嘅時間用嘅做吓義工或做D對社會有貢獻嘅事;少D打飛機,孝順父母呢?
當我睇完你個帖,我好唔開心,我忍唔住,所以決定寫呢番心聲…我想問樓主你知唔知你自己做緊乜!?你帖嘅內容完全有害無益不知所謂,我真係唔明點解依家討論區搞成咁,咁多你D咁嘅人!你有冇諗過你開呢個帖會令人好不安,令幾多人受到傷害,點解你要咁做!?你父母可能在痛哭,痛恨你點解會變成咁,而佢地會問個天點解會生左你呢種人危害社會,佢地一定寧可生一個智障人士,都唔希望有你咁嘅衰仔…你嘅行為係完全浪費所有對你有期望嘅人嘅希望,浪費互聯網資源;浪費所有睇左你個帖嘅人貴嘅時間…你有冇諗過你可以用你發帖嘅時間用嘅做吓義工或做D對社會有貢獻嘅事;少D打飛機,孝順父母呢?

潮文?我新會然未睇過,不過點解會有簡體既
點解咁多頁都未有學生stephy
留個名作好考古準備
好高汁

皮已正
係咪代表我已經好老?

而家

而家

而家

雖然依家俾我屌我都係會屌 但係無左果陣衝動

同以前完全無得比 以前mmkk咁真係淫到出汁好撚正 好想同佢瘋狂做愛
正皮劉明
差唔多幅幅以前都睇過,係咪代表我老乜?
差唔多幅幅以前都睇過,係咪代表我老乜?

我d光陰
點解咁多頁都未有學生stephy

當時我地有dc都無去隔離拿去影佢
LM
Lm
睇J圖還睇J圖
而家睇返真係覺得以前個D一定係正好多
個時未有IPHONE未有APPS, 個個都NOKIA
少好多人會用美圖瘦瘦/ 美顏相機
所以以前張相靚既就真係九成靚

而家D 後期加工效果太強, 而且而家條條女影相D POST都一樣 J都唔敢J落手

而家

雖然依家俾我屌我都係會屌 但係無左果陣衝動

同以前完全無得比 以前mmkk咁真係淫到出汁好撚正 好想同佢瘋狂做愛

下我覺得依家靚咗喎
睇番d 相發覺自己大得好快

邊度大得好快?

邊度大得好快?

小傢伙
巨波學生妹真係好正
學生時期啲女一定要mk!唔mk就唔正
而家個啲可以收收皮!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞