Godzilla: King of the Monsters 哥斯拉: 怪獸之王 首張劇照公佈

398 回覆
71 Like 8 Dislike
驚喜係kong最尾出場
kong:我是來,食花生的!
kong會好似凱薩咁大叫:NO!!!!
基多拉,拉頓,摩斯拉,係預告根本係天災級,氣勢強到...... 哥斯拉都係勉強比到下去。kong 邊到夠打..... 純物理攻擊,除非講到50年來,有咩能力進化,根本無得打
Save Mortha!!
基多拉通常都係圍死喎
哥斯拉單對單好少打得贏
呢50年金剛已經進化到一拳金剛
護國聖獸果集已經算最威嫁喇
之前果d真係俾人虐殺
希望基多拉係動畫版出番啖氣啦
希望人類同怪獸d戲份可以五五開
同埋唔好揀夜晚隻抽
夜晚打好似係為左慳製作成本,啲cg平好多
我不求劇情
唔該打個夠本就得
機械三頭龍算擊退哥斯拉
唔好好似上集咁一到哥斯拉出場就黑畫面+CUT走佢就OK
上集真係黑得過份
入戲院都重叫可以
次次屋企睇都黑到冇癮
今集都唔落重本, 真係唔知幾時先落
就算下集係金剛對哥斯拉, 個場面同對套戲嘅期待都唔會有今集咁大
用M記啲戲嚟比喻, 今集係Avengers, 下集頂多係Civil war
Exactly
其實計牌面真係應該打左金剛先
下集先打基多拉
拉頓同摩斯拉參考hawkeye同黑寡婦咁客串下先
再大集合
如果係日本拍嘅話應該係打金剛先
不過金剛係歐美人氣高d先會做Final Boss

利申:9up
唔夜晚又點,拉頓摩斯拉三頭金龍拍下對翼都勁大沙塵整濛哂
啱啱重睇2014,哥斯拉打得真係好辛苦

唔知佢喺第二集有無變大d or勁d
其實今次預告最尾哥斯拉夜晚都係唔清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞