【倫敦金騙案】商罪科大舉搜查北角知名投資公司 拘捕多人

542 回覆
740 Like 17 Dislike
功夫做足既應該就無仇報架啦。 人地做左咁多年差佬都吹佢唔漲, 90幾份野簽, 係搏D靚仔做漏野, 心雄大咬, 睇下捉唔捉到痛腳既啫。
你所講佢地既"呃錢",佢地演繹係"投資失利"
無話投資一定賺咖嘛
唔通告佢幫你投資輸錢咩
似係D小朋友搏上位講多左俾人入到
呢個年代仲有人信呢d mk 已經夠on9
旺角食飯都見到好多D大陸仔著老西
咪係。 條友都唔知中學畢業未。
律師有好多野唔講得, 師爺就乜都得, 甚至乎教你點犯法都得。
好多落手落腳做既野師爺仲熟過律師呀。

應該兩張相放埋一齊,咁你應該明白係劇照造型
唔好拉我呀 sir

angel 係北角比人貼大字報
呢樣真係無計,騙徒手法千載不變,可惜民眾貪心亦都係不變
最有用既呃人招數就係"搵貪心人"
唔好以為你知好多野,郁d話人中學未畢業,師爺只係師爺,遇到狀同大老爺咪又係狗一隻
拉柒哂班仆街就咁 死mk垃圾
係啦, 等你畢業做到狀同大老爺先去寸個師爺啦, 阿未來大狀。
我一早畢左業 係唔想狼狽為奸

條友幾時俾人拉
助你網上稱雄
貴金屬投資界名人「龍哥」,下線3萬個mk仔跟佢搵食,呢排佢玩車好似厭左,準備入架私人飛機
有無人知吳國龍有無事, 好關心佢
X天等於天x,一樣
岩岩仲見佢fb出post招人,名額5個,新場擴充大展鴻圖,120個位20間房,全行拆賬最高
呢班仆街幾時死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞